Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muddei-hususi müfettişlik ve iç kontrolörlük perşembeden farklı günlerde açıklandı hocam illa perşembe olacak diye bir şey yok.
-
@ygmr açıklama günü açısından demedim her perşembe düzenli olarak yapıldığı söylenen yönetim kurulu toplantısında karar alınmamışsa bir dahaki haftaya mı kalır acaba dedim
-
@muddei-hususi ben yanlış anlamışım hocam
-
@muddei-hususi bugun karar alinirsa bu hafta biter sureç aksi durumda karar alinmadigi anlasilir
-
@friedman98 size kaç gibi gelmişti haber
-
@muddei-hususi iyi denemeydi hocam perşembe tutmadı ama hala cuma ihtimali var
-
@torex duyduğumu yazdım sadece kafamdan uydurduğumu mu ima ediyosun
-
@muddei-hususi sadece ufak bir şaka yaptım chill bro
-
duyumcu-kuyumcular gene iflas.
-
İnsanlar duyduğunu yazıyor zaten forumda amaç bilgi alışverişinde bulunmak. Belki iş arkadaşı olup yüz yüze bakacağınız insanlara ağır kelimeler kullanmayın... Gruplardada ortalığı geren böyle çok insan görüyorum. Barajı geçeni mülakata alırlarsa sonuç böyle olur...
-
arkadaşlar lütfen mülakata ilk 10 dan giren arkadaşları germeyelim. 1 aydır iddiacı gibi tutturmaya çalışıyorlar. Bu hafta olmadı ne yani önümüzdeki hafta var.. Adamlar olayın içinde. Neden güvenmeyip de insanlara laf ediyorsunuz. Yarın bir gün iş arkadaşı olursanız bu tipleri tanırsınız hemen. Bir ay boyunca uzman olmak için önümüzdeki perşembe toplanacaklarmış diyerek gelirler yanınıza (hemen uzaklaşın). Çok özel, muhteşem bir iş yapıyorlar. Avam gibi gelip burada laf ediyorsunuz sizi gidi 60 ile mülakata kalanlar sizi. Bu kutsal bilgi verme görevini yapanlara saygılı olalım.
-
Valla ben sadece özelden yazan bir arkadaşın dediğini özetleyerek burda tekrarladım, kesin bilgi de demedim sadece bana inandırıcı geldiğini söyledim. Yoksa bankadan tanıdığım falan yok içerden bilgi almıyorum öyle bir iddiam da olmadı.
-
@muddei-hususi en azından bu olayı kutsal bir iş gibi söylemiyorsun senlik bi durum yok bence. Kaşıntısı olanlar çok önemli bir iş yapıyormuş gibi kendilerini görenler, biri şaka yapınca elit bir tabaka olduğu için zoruna gidenler. Lordlar kamarası gergin.
-
@financewithtuna lordlar avamlar halk herkes gergin mahalle berberim bile hala açıklanmadı mı diye soruyor
-
@jwinnfield geçen gittim yeminle aynısını yaşadım. Noldu bi istanbula gittin geldin sonuç bekliyordun dedi berber hahahaha
-
bu hafta da bir gelişme olmamasına şaşırdım bu kadar uzayacağını düşünmezdim
-
@muddei-hususi ben artık şaşırmıyorum hocam, bu gidişle Eylül ayını bulacak herhalde
-
@mars9698 gelecek hafta da açıklanmazsa eylüle giriyoruz zaten sürpriz olmaz
-
Ben artık beklemeye de raziyim olsun da. Korkuyorum çünkü 2018 de vergi müfettişliği gibi olmasın.
-
@gürkan35 ne olmuştu ki