Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
bugün aradığımda yine "süreç devam ediyor" cevabı aldım. ne bileyim en azından belki zaman verirler 2 ay sonra bile deseler en azından her güne bir umut diye başlamaz açıklanacağı günü beklerdik. umarım mağduriyet yaratmadan artık bir gelişme olur ya çok uzadı gerçekten, alım ne kadar o da belli değil öyle bekliyoruz.
-
@nurayse bana da aynısı dendi maalesef.
-
Bugün bari açıklansa da yeni hafta yeni umut demesek tekrar takrar..
-
Açıklandıktan sonra ne kadar sürede atananlar işe başlar sizce
-
@muddei-hususi atandı bilgisi tebliğ edildikten sonra bir hafta içerisinde belge teslimi istenir. Teslim ettikten sonra da (eğer ki bir eksiklik yoksa) 4-5 gün içinde iş başı yaptırılır.
-
@ehva hocam sizce 24 haziranda sona eren mülakatlar sonrasında şu anki uzun bekleyişin sebebi ne olabilir? tahmin edebileceğiniz bir açıklanma tarihi var mı maaş yatma gününü vs. hesaba katarak
-
@jwinnfield bilemiyorum hocam maalesef
-
@ehva teşekkür ederim hocam beklemeye devam
-
perşembe toplantıları sonucu aksiyon bekleyen tayfa vardı noldu onlar ?
-
@financewithtuna gerginlik çıkarınca elinize ne geçiyor anlamıyorum. herkes bir umut duyduğunu anlatıyordu zaten kimsenin hevesi de kalmadı artık. hepimiz bekliyoruz hepimiz gerginiz bunu yapmanıza gerek yok.
-
2-3 hafta sonra açıklanırsa hususi bir sebepten ötürü işime geleceğini söylemiştim beni beklediklerini düşünmeye başladım
-
@muddei-hususi bu gidişle işbaşı ekimde olacaksa 2-3 hafta daha bekleyeceğiz gibi duruyor
-
@jwinnfield ekimde işe başlanacaksa da belgelerin tamamlanması için 2 hafta önceden açıklamaları lazım
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
telegram grubunda bir takım söylentiler olduğu kulağıma geldi ama kimse buradan dillendirmiyor, bi şey çıkmazsa papaz olmamak için herhalde
-
@muddei-hususi nasıl söylentiler hocam peki birbirimizi linçlemeye gerek yok ki burda amaç elle tutulur duyumu olan varsa paylaşması zaten
-
netice nedir bu ilanda? IK hala süreç devam ediyor mu diyor :D? Yeni bir haftaya başladık söylentisiz olmaz.
-
Martta sınav oldu bu nedir ya
-
Gerçekten kaç kişinin umudu her hafta bitiminde tükeniyor artık olumlu olumsuz bi dönüş yapılsın bu ne böyle ya