Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@oktaykdr cok tesekkurler bilgiler icin alaniniz neydi acaba ogrenebilir miyiz
-
@mühendisbeyin 7 8 taş çatlasın 10 dakika sürdü.
-
@lamorant12 uzman yardımcılığı için girdim iktisat mezunuyum
-
@oktaykdr cok tesekkurler hayirlisi olsun hepimiz icin
-
3.komisyon iktisat mezunuyum. Konu konuyu açtı bende pandemi faizler fed falan gitti öyle. Memurluk teklifi gelirse yapar mısın dediler ama genel olarak sürülüyormuş galiba. Anladığım kadarıyla banka tek seferde kadroları dolduracak. Sonradan girecek arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım.
-
Merhabalar maliye mezunuyum, 4. Komisyonda mülakata girdim. Benim de sohbet havasında geçti bankacılıkla ilgili ne biliyorum diye sordular sadece, mesela kredi bölümünde çalışanlar ne yapar, operasyonda olanlar ne iş yapar gibi, şube mi istersin genel müdürlük mü gibi sorular geldi. 4 tane sevimli hanimefendiydi, sizlere de başarılar dilerim
-
Dostlar bende girdim mülakata. Herkes gibi doldurduğumuz cv üzerinden geçti mülakat. İş tecrübeleri vs anlattık. Ekstra olarak birim tercihin var mı ve uzmanlık kontenjanı dolarsa memur olmak ister misin diye sordular. Herkese başarılar
-
@byteks1 teşekkür ederiz paylaştığıniz için umarım başarılı bir sonuç alırsınız. Aramizda endüstri mühendisi var mı acaba ?
-
- Komisyondaydim insaat muhendisligi mezunuyum teknik soru gelmedi. Genel olarak ayni arkadaslarin dedigi gibi neden vakifbank gibi subeye gondersek gider misin seklinde sorular geldi en gec 15dk sonra yeni adayi aliyorlar
zaten hizli gerceklesiyor mulakatlar. Herkese basarilar hayirlisi olsun.
- Komisyondaydim insaat muhendisligi mezunuyum teknik soru gelmedi. Genel olarak ayni arkadaslarin dedigi gibi neden vakifbank gibi subeye gondersek gider misin seklinde sorular geldi en gec 15dk sonra yeni adayi aliyorlar
-
Arkadaşlar müfettişlikten olumsuz sonuç alanlardan herhangi birine uzmanlık ya da iç kontrolörlük teklif edildi mi bilgisi olan var mı?
-
@mülkiye_leee herkese tek tek sormadan tam olarak öğrenebileceğimiz bir şey değil ama zannediyorum yok henüz burdan başka mecralarda da öyle bir bilgi veren olmadı
-
Hukuk mezunu olup uzman yardımcılığı mülakatına girecek olan var mı arkadaşlar
-
@hukuk123 ben perşembe günü gireceğim
-
@veryansin teşekkür ederim
-
Geçen seneki alımda cuma müfettişlik sonucu açıklanmış sonraki hafta salı iç kontrolör teklifi için aramışlar
Dün aranan olmadı sanırım
Bugün banka İK yi arayıp süreç hakkında bilgi isteyip sıkıştıralım arkadaşlar bence -
Bende mülakata girdim. Kişiyi tanımaya yönelik iş, staj, okul, aile, şehir ile ilgili sorular soruldu. Alan sorusu sorulmadı bankamızı araştırdın mı aklında ne kaldı diye soruldu. Birimlerin adlarını söyleyip tercihin varmı diye soruldu. Uzmanlık kontenjanı dolarsa Memur olmak ister misin diye soruldu.
Vakıfbank da çalışan arkadaşlar Memur luk hakkında bilgi verebilir mi ? Maaş, özlük hakları, yükselme imkanı, servis, yemek, sağlık sigortası, prim vs gibi bizi bilgilendirecek birileri var mı ?
-
@generalgeneral oldu mu arayan
-
@muddei-hususi aradım acmadilar, siz de deneyin
-
@generalgeneral ikyı değil de mülakat davetindeki irtibat numarasını aramak lazım farklı numaralar olabilir yarın denerim
-
Herkese başarılar ben de 2. Komisyonda girdim mülakata. Aynı sorularla muhatap oldum. Kendi adıma verimli ve rahat geçti. Sırf işsizim diye girdim sınava da mülakata da. Sahş bu memurluk nedir? Parası nedir önemli olan o? Uzman yardımcısı olursak, diyelim ki İstanbulda, kaç lira maaş alacağız? Geçinebilecek miyiz arkadaşlar?