Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@deneme123 5100 tl brüt ek olarak 1900 TL İstanbul tazminatı denmişti bana
-
@leventdespoir o 1900 da brüt.
-
@huseyingnsz eğitim durumuyla ilgili net bir bilgi edinebilen var mı acaba
-
@pressf1 net bilmiyorum ama eğitimler online olabilirmiş. Şuan genel müdürlükte çalışan bir arkadaşım haziran ayında eğitimleri online olarak alıyordu. Zoom gibi kendi platformları var orada mesai saatleri içerisinde eğitimler oluyordu. Genel merkeze sürekli gitmiyordu yani. Ben de şubede çalışacaklar için şubede online olarak eğitim verdirip yine orada diğer işleri yaptıracaklarını düşünüyorum.
-
sonradan aranan oldu mu arkadaşlar ?
-
@arte-0 yedeklerin durumu da henüz belli değil. Yedeklerden de feragat edecekler illa ki olacaktır. Ben yedekten arandım geçen cuma. Çalışmayı istediğim için de salı günü evraklarımı teslim ettim. Bence süreç devam edecektir.
-
Beni aradılar uzman yardımcılığında yedekte olduğumu söylediler ancak normal banka memurluğu için teklifte bulundular, söyledikleri şehir çok uzak olduğu için kabul edemedim uzmanlık için tekrar aranacak mıyım dedim hayır dediler.Dün arayıp iştiraklerimiz için değerlendirmek istiyoruz sizi dediler ancak tekrar aranmadım bugün telefonum meşgulken biri aradı ancak göremedim tekrar da aramadılar beni.
-
@arte-0 beni de aradılar bugün , bağlı ortaklık veya iştirak için düşünüyoruz , insan kaynakları sizi tekrar arayıp bilgi verecekler dediler , KVKK için onay istediler
-
@arte-0 ben de iştirakler için arandım, iştiraklerin çalışma koşulu vs bilgisi olan var mı
-
Yeni aranan arkadaşlar sınavı geçip mülakata hak kazananlar mı ?
-
@bykeynes evet yazılıyı geçmiştim
-
@bykeynes yazılıyı geçenler için mülakata katılıp yedek listedekiler için
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@maynardkeyns çok teşekkür ederim
-
@bykeynes merhaba sınavı gecememis olmama rağmen iştirak için teklif aldım ancak başka kurumu kazandığım icin iletişim bilgileirmi vermedim. Sadece mülakattan elenenlere özel degil. Belki özel bankacılık tecrübem olduğu içindir bilmiyorum
-
@tomjoad hatta ek olarak telefondaki hanımefendi bu bilgiyi paylaşmamı rica etti dahası sınırlı kişileri aradıklarını söyledi
-
@tomjoad hangi belgelerin istendiğini bilenler yazabilir mi
-
@tomjoad merhaba yazılı sonucunuz neydi ingilizce doğrunuz ve genel toplam