Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Merhaba arkadaşlar. Sınava başvuru tarihinden sonra hiç çalışma imkanım olamadi ancak tarih ertelenince yeniden fırsat çıktı.. İktisat mezunuyum. Kalan süreçte maliye ve diğer dersler için kaynak önerisi veya çalışma konusunda tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun olurum. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?
-
Hocam banka hukuku için kaynak önerebilir misiniz?
-
İibflerinden çoğu kişinin de gireceği gelir uzman yardımcılığı sınavı tarihi 13 Mart olarak belirlenmiş sizce hangisi ertelenir ya da ertelenir mi ?
-
@hkt sanmam geçen senelerde sayıştay ve vmy gibi önemli sınavlar aynı gündü.
-
@hkt vallaha guy ertelenmez. Yeter de zaten 3 yılın sonunda Bi ilan gelmiş. Bi girelim artık şu sınava.
-
Ben Vakıfbank'ın da erteleneceğini sanmıyorum ama en azından arayıp şehir seçimlerinin güncellenmesini talep edebiliriz.
-
Arkadaşlar ağustos ayındaki Halkbank sınavında inglizceden neler sorulduğunu bilen var mı? Cloze test relative clause bağlaçlar zarflar vs.
-
İstanbul hariç diğer şehirlere vakıfbank uzman yardımcılığı alımı nasıl oluyor acaba bilen var mı? Sınav oldu mu önceden, yoksa sınava girip belli puan alanları bulunduğu şehirde mi çağırıyorlar acaba?
-
Merhabalar,
Sınav merkez değişikliği sağlanacak olup, gün içerisinde aday giriş sisteminiz üzerinden takip sağlayabilirsiniz.
Bilgilerinize.
Vakıfbank grubuna gelen mesaj arkadaşlar. Değişiklik yapabileceğiz sınav yeri için.
-
@beyaz-fil masallah sende ki hırs kimsede yok . guy başlığında iyi bozuldun sınav nisan nisan dedin o kadar orayı burayı aradın seni takacaklarını düşündün ama nafile :))) neyse ki vakıf seni takmıs hadi yine iyisin
-
@sahnr Benim dert ettiğim konu iki farklı sınava iki farklı ilde girmekti.Şükür ki rahat rahat sınavlarıma gireceğim. 3 Nisan duyumunu da sadece ben değil, çoğu kişi duymuştu.
GUY konusunda açık açık 'Sınavlar gerekirse aynı tarihte olsun, rakip elenir eheheheheh' diyen yüzsüzler vardı. Siz de onlardan mısınız bilmiyorum ama benim için sorun insanların tavırlarıydı. Allah'a şükür benim sorunum çözüldü. Kötü niyetli arkadaşlara da kırgınım. Ama hayatımda bu insanların bir baltaya sap olamadıklarını gördüm, yine Allah'a havale ediyorum.
Evet hırslıyım. Hodri meydan diyorum. Çok bekleyenin değil, hak edenin kazandığı sınavlar olur inşallah.
-
Arkadaşlar sınav 14.03.2021 tarihine ertelenmiş. https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=3980
-
@md_101 2021 e girmisiz bi de.
-
@beyaz-fil rakip elenir diyen kimmiş göster bakalım
-
@uvyx Tabi göstereyim:
Sınavlar çakışsın güzel bir şey ya diyen mesaj bu. Beğenenler Earth11, Estorgon Kalesi ve Pisagor.
-
@beirutde
2020 de kalmış kafa hocam -
@md_101 Sadece sınav ertelenmemiş, ayrıca ayın 12’sine kadar başvuranlar hes kodu değişikliği ve sınav yeri değişikliği de yapabiliyo hocam. Hatta iptal talebi de yapılabiliyo. Yasaklar sebebiyle sınav yeri değişikliği iyi oldu.
-
@haydar_eroglu teşekkürler bilgi için. Bu arada nereye başvuruyoruz? Anadolu üniversitesinin sınav başvuru yerine mi?
-
@kubilay-t Anadolu üniversitesiymiş arkadaşlar kontrol ettim şimdi.