Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@125478 olabilir hocam.ben dikkat etmemiştim o kısma
-
Umarım ertelenmez, bankalarda sürelerle rahat oynayamazlar diye biliyorum çünkü yoğun olarak çalışan kurumlar.
-
bugün aradim sordum da. anadolu üni. insiyatifinda ,öyle bisey olursa duyurusu yapilir kendilerince dediler
-
@beirutde halkbank sınavında sürü gibi bizi oradan oraya savurduklarını düşündüğümüzde ertelenmesi pek muhtemel görünmüyor. Hayırlısı olsun inşallah
-
3 gündür ses seda yok. Nasıl gidiyor çalışmalar arkadaşlar ?
-
@beyaz-fil İngilizceye bir çare bulmaya çalışıyorum.
-
@gürkan35 https://www.collinsdictionary.com/word-lists/economics-economics-terms burdaki finans terimlerini ezberle,
-
@mantıkuttayyr Eyvallah çok sağ olasın teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar şimdi müfettiş&kontrolör yardımcılığı için 100 kişi mi alınacak, yoksa 100 kişi mi çağrılacak? Bilen var mı?
-
@kubilay-t ilana göre butun gruplar icin toplamda 135 kisi mülakata alincak. kac kisi alincagi yazilmamis
-
@gürkan35 çare hepsi D şıkkı bende
-
@beirutde toplamda 135 kişinin mülakata ayrılacağını nerden biliyorsunuz, ben ilanda rastlamadım da ondan soruyorum.
-
@kubilay-t müfettislik barajlarinin yazdigi yere bakin orda ekteki tabloda diye baslayan kisimda her grup icin mulakata alincak kisi sayisi yaziyo
-
@beirutde evet şimdi gördüm 135 kişi gerçekten teşekkür ederim
-
Bi önceki sınavın soruları var mıdır acaba elinde olan varsa çok makbule geçer dostlar
-
Ertelenir mi ?
-
@gannuşi haftasonu yasakları devam ederse bir ihtimal.
-
@gannuşi ÖSYM takvimine bakınca ertelenen sınavlar bile en erken Şubat 20 de yapılıyor bunu baz alırsak Şubat sonuna ertelenir gibi düşündüm ama
-
@hkt Banka, sınav tarihini ÖSYM sınav takvimini açıklamadan önce belirlemişti. Bir bağlantı kurmak bence doğru değil. Üstte de yazdığım gibi ancak yasakların devam ettiği durumda sınav ertelenir. Yasağın olduğu gün binlerce kişiyi sınava sokmazlar diye tahmin ediyorum.
-
Sınav ertelendi mi acaba. Anadolu üniversitesinin sitesinde 14.03.2021 yazıyor.