Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@mp evet bende de yazıyor öyle
-
Adam akıllı açıklama yapsalar. Oraya yazmışlar emanet gibi biz ne anlayalım şimdi ondan
-
@mp ertelenmiş demek ki
-
@muddei-hususi kesin mi?
-
@mp ilave bilgim yok sistemsel hata falan yoksa ertelenmiş demektir
-
@muddei-hususi sınav tarihi kısmında halen 7 subat yazıyorrr
-
@theekonomist doğrudur valla sizin bilmediğiniz bir şeyi bilmiyorum yorum yaptım sadece
-
14.03.2021 yazması pek hataya benzemiyor. ÖSYM sınav takvimini açıkladıktan sonra değiştirmiş olabilirler. Arayıp bilgi alan oldu mu?
-
@spock tam olarak nerde yazıyor
-
@fenerlim https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ giriş yaptıktan sonra tamamlanan başvurularım kısmında.
-
sınava git diyince eski tarih yazıyor hala, hata olma ihtimali de var yani ama fikrimce ertelendi gibi
-
saçma sapan işler
-
Ertelenmiş, sınav hizmetleri bu bilgiyi doğruladı.
-
@morpheus arkadas da yazmis zaten, ben de az once aramistim anadolu universitesini. 14 marta ertelenmis evet
-
genel yetenek için nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar
-
İngilizce youtube öneri var mı?
-
@mantıkuttayyr gecmis halkbank sinavina girdiniz mi bilmiyorum onu da anadolu uni yapiyordu. buna ek olarak, genel yetenegin matematik kisminda pek calisma gerektiren- formul veya teknik yol bilinmesinin gerektigi- soru yoktu. sorularin yarisi asiri uzun oldugundan ve yanlis dogruyu goturmediginden orta - basit sorular cozulup diger kapsamli uzun sorulari da sallayarak gecme stratejisi gerektiriyordu zira sure ciddi bi problemdi. sorularin tamami ise analitik- problem cozme konuluydu. turkce kismi ise sadece paragrafti ve daha basitti diye hatirliyorum. bu sinav icin bir referans olabilir diye yazmak istedim.
-
@justinterrogate arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum. 2018 de vakıfbank müfettişlik sınavına girmiştim. Sadece müfettişlikti. Alandan başarılı olanları ikametgahına göre uzmanlık için çağırcakları söyleniyordu. Sorular zor değildi . Genel yetenek icin süre sıkıntıydı. Uzun sorulara cok takilmayin bence. Alan soruları asırı zor degildi. Süre sormuslardi diye hatırlıyorum. Bide arkadaslar merkez bankası başkanının ismini bakanların isimlerine mutlaka bakın. Umarim herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olur.
-
Merhaba arkadaşlar. Vakıfbank sınav tarihini ileriye aldı. GUY sınavı ile aynı hafta sonu olmaması için kurumu aramamız lazım. GUY başlığına yazdığım iletiyi buraya bırakıyorum:
Gelir İdaresi Başkanlığını aradım. Büyük sınavlarla denk getirmeyeye çalışıyoruz dediler.Ben de Vakıfbank'ın bu sabah sınavları ertelediğini, bu sınav için çok fazla il merkezi açıldığını ve binlerce başvuru olduğunu söyledim. O haftasonuna denk gelir mi acaba diye sordum. Bu durumda bize göre takvimlerini ayarlamaları gerekir dedi. Ben de onların takvimi belirlediklerini, Mart 14'de yapacaklarını söyledim. Onlar da çakıştırmamak için çalışmaların olacağını söyledi. Ben de bu durumda sadece benim değil, yüzlerce insanın olduğunu, hepimizin temennisinin bu olduğunu söyledim. Bunu resmi olarak nasıl iletebilirim, dilekçe mi vermem lazım, CİMER üzerinden mi yapmam lazım diye sordum. Karşı taraf da zaten bu talebi aldığını, komisyonun da bu sınavdan habersiz olmayacağını söyledi. Teşekkür ettim ve kapattım.
Bundan sonra bizim yapacağımız Ankara'da yaşayan arkadaşların dilekçe vermeleri, uzak şehirde olanların ise arayıp bu isteğimizi dile getirmeleridir.
-
Arkadaşlar, başvuru esnasında hes kodu alıp yazmıştık. Aldığım hes kodu Şubat'ta bitecek şekilde almıştım, Anadolu üniyi aradım.Gerekli düzenleme yapılacaktır sınavdan önce dediler. Benim gibi aklı takılan olmuştur diye yazdım, saygılar