Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Tekrar başvuru olabiliyor mu ben başvurusunu kaçırmıştım da
-
@blackbird tekrar başvuru için bir şey görmedim. Sınav giriş yeri değişimi, HES kodu güncellemesi ve sınava katılmaktan vazgeçenler için para iadesi var.
-
Benim anladığım kadarıyla bu sınava pek hazırlanan yok İngilizcesi olan götürecek
-
@kymkm109 Zamanı iyi kullanan götürecek bence. Halkbankası sınavı çok zor değildi ama çoğu kişi sınavı yetiştiremedi
-
@beyaz-fil öyleymiş. Zaman sıkıntısı da test çöze çöze gelişir reading ile gelişir. Öyle kelime ezberleyeyim sınava gireyim ile pek olacak iş değil. Bu arada müfettiş yardımcılığı kaç kişi alıyordu?
-
@kymkm109 Ben GY'den bahsettim. İngilizce kelime ezberi yapanlar için basitti.
-
@beyaz-fil halk bank sınavında genel yetenek testinde sözel mantık ve sayısal yetenek soruları dağılımı nasıldı hatırlıyo musunuz acaba
-
@beyaz-fil hayırlısı olsun. Yds mantığı ile gidiyorum ben. Ne olacağını sınav günü göreceğiz. Müfettişlik olsaydı ne güzel olurdu şu işsiz, zor günlerde. Gelecek kaygısı zor şey..
-
arkadaşlar merhaba, acaba bu sınav İstanbul'da nerede yapılıyor? Tek bir merkez mi var yoksa okullara mı dağıtılıyor? Sorum aynı şekilde Ankara içinde geçerli
-
@kamucubey Tek bir yerde yapılmıyor. Üniversitelerde, liselerde filan yapılıyor. Şansınıza neresi gelirse
-
@beyaz-fil teşekkür ederim
-
Arkadaşlar sınav merkezi tercihini değiştirmem gerekiyordu kaçırmışım bugün sondu acaba arasam pazartesi işe yarar mı
-
@swezy sanmıyorum hocam ama bir deneyin sansinizi
-
İptal için dilekçeyi mail olarak attım başka var mı acaba iptal eden . geri dönüş yaptılar ya da yapıyorlar mı ? ( bana herhangi bi geri dönüş maili ya da para iadesi söz konusu olmadı daha )
-
Pek ihtimal vermiyorum ama sınavın bir daha ertelenme durumu olur mu acaba ?
-
@bernaa Haftasonu yasakları devam ederse ertelenir.
-
iptal için başvurup geri dönüş alan oldu mu ?
-
@beyaz-fil dışişleri ve ticaret bakanlığı sınavları da haftasonu yapıldı
-
@beyaz-fil aynen çok beklersin
-
@uvyx İlan metnini okumaktan acizsin ve çok beklersin diyorsun.
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, resmi makamlarca uygulanan kısıtlamalar (şehirlerarası seyahatlerin sınırlanması, sokağa çıkma kısıtlamaları vb.) ve diğer nedenlerle sınavın 07.02.2021 tarihinde yapılmasının imkânsız hale gelmesi durumunda sınav ertelenecek olup yeni sınav tarihi ve diğer hususlar, Bankamızın internet sitesinde ilan edilecektir. Bu ilan tebligat hükmündedir. Dolayısıyla sınav sürecinde adayların Bankamızın internet sitesini yakından takip etmeleri önerilmektedir.
Okuduğunu anlamada sıkıntın varsa özelden yaz, yardım ederim.