Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@marjinalmaliyt57 özellikle değiştirelemez diye belirttikleri için dikkate almazlar hocam. Yanlış mı seçtiniz?
-
İkametgah olarak İstanbul yazanlar daha mı şanslı?
-
Gerçekten hiç ingilizce bilmeyen için değer mi bu sınav yol masrafı otel masrafı vs. Ona göre başvuru yapcam...
-
@mffttşadayı yok maliye seçmişim muasebe secicektim. Yapacak bir şey yok artık.
-
@sherlock hocam buna en iyi siz karar verebilirsiniz. Buradaki yorumlara göre değil bu sınavda hiç bir sınavda hareket etmeyin
-
@azalan-terimler bunu ben de merak ediyorum paragraf soruları falan var mı arkadaşlar bilgisi olan ?
-
@bernaa Sayısal İşlemler, Problem Çözme, Görsel Hafıza, Grafik-Tablo Okuma, Sayısal-Sözel Akıl Yürütme.
-
Sorumlu olunan alanlarda zayıf olan bir aday, bu sınava girmeli mi? Onun için zaman ve para kaybı mı olur? Teşekkürler.
-
Arkadaslar bu sayısal mantık icin hangi kaynagi onerirsiniz
-
Ya arkadaşlar biraz alakasız olacak ama askerlik terhis tarihimizi e-devlet vs. bir yerden öğrenebiliyor muyuz? Askerlik durum belgesinde sadece askerliğini yapmıştır ibaresi var.
-
@janpi Benim arkadaşım e devletten öğrenmişti hocam. Sorgulayın mutlaka bulursunuz
-
Maliye bölümünde yer alan Finansman Politikası ve Yönetiminin hangi derse karşılık geldiğinin bilen var mı?
-
@gannuşi
ayrı bir ders değil hocam, maliyenin borçlanma kısmına çalışmanız yeterli. -
@duha Teşekkür ederim hocam, ben de Kamu Gelirleri ile Borçlanma konusu olabileceğini düşünmüştüm.
-
@gannuşi Maliye dersinin içindeki finansman politikası ve yönetimi konusu : kamu gelirleri, kamu harcamaları ve Devlet borçlanmasını kapsıyormuş. Bilginiz olsun.
Telegram grubuna atılan mesaj bu.
-
Sınav tarihi 7 Şubat yazıyor fakat tüm kurumlar sınavlarını ertelerken bu sınavın yapılacağına ihtimal veriyor musunuz? Yoksa benim gibi erteleneceğini düşünen var mı?
-
@keynesyensentez vaka sayisi düşüş egiliminde.yapilir muhtemelen hocam
-
@keynesyensentez Başvuru ekranında 'sokağa çıkma yasağı olması halinde erteleme hakkı saklıdır' tarzından bir madde vardı. Dikkat eden var mı buna??
-
@125478 o gün normalde yasak değil mi zaten
-
@beirutde Yasak işte hocam. Benim anladığım o tarihte yasak devam ederse kurum sınavı erteleyebilir. Yanılıyor muyum?