Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@uvyx yapma ya, banka müfettişlerinin eskisi gibi çok almadıklarını duymuştum ki devlete göre daha yoğun çalışırlar. Ancak harcirahlari sabit olmayabilir yani otelde kaldiysan otel parası neyse onu verirler diye duydum. Ancak merkez müfettislik veya kit müfettislike göre daha iyi değil midir?
-
@uvyx hangi pozisyon hocam
-
Müfettiş yardımcısı için diyorsanız bilgim yok benim dediğim uzman yardımcılığı için ama vakıfbank özelinde teftişin anormal çok aldığını çok yerden duydum.
-
@mantıkuttayyr Merkez müfettişliklere göre daha iyidir ücret olarak yüzde yüz.
-
Vakıfbankta çalışan uzman yardımcısı bir tanıdığımız (1 seneyi doldurmuştu) aylık ortalama 6000-7000 lira arası alıyordu.
-
Tam bir rakam belirtmemekle beraber guy-sgkdy ile merkez uzmanlığı ya da vmy arasında bir maaş var uzman yardımcılığında bunu 1 yılın toplam kazanılan gelirin 12 aylık ortalaması olarak söylüyorum.Fakat gm de iseniz servis ve yemekhane şubede iseniz yol ve yemek ücreti var.Ayrıyeten özel sağlık sigortası var her özel hastahanede geçiyor ve tedavi ücretinin yüzde 10 unu ödüyorsunuz, bi de bes var o da aylık 600 800 lira arasında katkı sağlıyor tabi şu an kullanamıyorsunuz o biriken tutarı.
İngilizce YDS tazminatınız var +70 te net 500 lira SPK lisanslarını toplarsanız bir o kadar da lisanslardan geliyor.
3 ayda bir çift maaş var ama tam çift maaş değil çünkü maaşı oluşturan kalemlerden biri muaf sayıldığından daha düşük.
6 ayda bir müdür insiyatifinde yaklaşık bir aylık performans primi alınıyor.
Temettü 3 maaşa kadar veriliyor fakat geçen sene 3 maaş verilmedin ekonomik durumdan dolayı bu biraz kısıldı.
Maaş hariç bütün bu saydıklarım kıst yani hitap edilen dönemde çalıştığınız zamana göre verilir.
ilk sene maaş ortalamanız düşük olacak bir takım gelirleri kıst alacağınız için ama sonraki sene matematiksel olarak yükselecek.
Şubede satışçı olursanız hedef tutturduğunuz zaman daha fazla prim alıp, bir takım hediyeler kazanabiliyosunuz fakat o hedefi tutturana kadar çok zorlanıyorsunuz tercih meselesi tabi.
Lafı toparlayacak olursak Türkiye şartlarında bir İİBF li ve bankacılık sektörüne göre fena olmayan bir maaşla başlıyorsunuz.Özgüveniniz yerine geliyor ve hayatta istediğinizi yapma şansınız kesin olma durumu olmasa da artıyor.
Bu işin yüzde 99.99 u stres ve insanı yoruyor fakat bu forumun uzun süredir bir ferdi olarak diyebilirim ki buradan giren herhangibir arkadaş bu stresle başa çıkıp işine sahip çıkıp aslanlar gibi çalışır.
Şimdiden yolunuz bahtınız açık olsun kolaylıklar diliyorum.
Kafanıza takılan olursa özelden yazabilirsiniz, ara ara giriyorum foruma.
Selamlar. -
Sınav ücretini parapuan ile ödeyen falan var mı? Bende cardfinansta parapuan var hicbir yerde kullanamiyorum eğer oluyorsa burada kullanıyim bari.
-
Hukuk derslerinden hangileri var sınavda arkadaşlar
-
@abbaskara medeni borçlar icra-iflas ticaret ve bankacılık hocam
-
@delikupeli teşekkürler hocam 1-2 yerde idare gördüm o yok mu? Emin olamadım tam bazı sitelerde idare yazıyor bazılarında yazmiyor
-
@abbaskara hocam sitelere söylenilenlere vs bakmayın. İlan gayet net
-
@abbaskara en net bilgiyi banka ilanından görebilirsiniz veya anadolu üninim başvuru sisteminden ama anayasa ve idare yok diye biliyorum
-
hukuk bölümünden sınava girecekseniz muhasebe maliye vs yok. sınav konuları sadece şunlar ve idare hukuku orada var:
Hukuk 2 Ticaret Hukuku (İşletme Hukuku, Kıymetli Evrak Hukuku, Şirketler Hukuku), Bankacılık Hukuku, İş Hukuku
Hukuk 3 Medeni Hukuk (Kişiler Hukuku, Aileler Hukuku, Eşya Hukuku), Borçlar Hukuku, İcra İflas Hukuku
Hukuk 4 Vergi Hukuku, Ceza Hukuku, İdare Hukuku -
Arkadaşlar genel yetenek bölümünde Türkçe soruları da çıkıyor mu. Bilginiz var mı
-
Arkadaşlar başvuruda sanal kartla ödeme yapan oldu mu hiç benimkini kabul etmiyor da benimle mi ilgili acaba
-
arkadaşlar seçmeli ders değiştiremiyormuşuz ben hiç dikkat etmedım ona varmı değiştirmek için bir yolu bilginiz var mıdır ?
-
@marjinalmaliyt57 Değiştirilemez diye bir açıklama görmüştüm başvururken. İsterseniz bir iletişime geçin ama sanmıyorum
-
@mffttşadayı ben dırek atlamışım onu nasıl dıkkat etmedim parayı hemen yatırayım da sonradan değiştirirm diye bakmadım hiç.iletişime geçtim de değiştiremezsınız diyorlar kestirip atıyorlar suratıma kapatıldı telefon bide çok saçma bir durumla karşı karşıyayım şuan. başvurular bitse tamam sesimi çıkartmaya hakkım yok da tuaf
-
Arkadaşlar Türkçe çıkıyor mu
-
Başvuru iptali etsem para geri yatırılır mı?