Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Hocam anladığım kadarıyla Gy alan ortak baraj var bu güzel haber. Ama halkbankta, hatta ondan önce ki 2019 vakıf sınavında uzmanlık için ingilizce barajı kaldırıldı. Umarım yine öyle olur. Tek temennim bu. Diğerlerine de bu kadar insan girmedi mi sınava buna daha mı çok girdi acaba? Sorular ingilizceye ek banka, ekonomi pandemi vs üzerine kurulu sorulardı barajı geçenler müfettişlik iç kontrolörlük için aday olabilir diye düşünüyorum. Bakalım görücez.
-
@muddei-hususi 2019 sinavini bilemiyorum.ancak nerede okusam iyi gecti diyorlar sinav icin.umarim sonuclarimiz iyi olur.
-
Arkadaşlar geçen ki alımda genel puan ortalaması 60 ve üzeri olan mı çağrılmıştı?
-
@bykeynes halkbankta galiba böyle birşey oldu dostum
-
@bykeynes 61,25 ve üstü çağırıldı
-
@lannisjk uzmanlık için baraj kaldirilmadi mufettislik için %70 olan baraj Uzm yardımcılığı için %50 oldu Vakıfbank hiçbir zaman ing ortalamasını %50nin altına indirmez buna dikkat ederler halkbankla işe alim politikaları benzer değil
-
@adams nasıl yani hocam müfettislik icin de ingilizce %50 baraj şeklinde mi uygulandı
-
M2 para arzı tanımına m1(tl, yp) ve vadeli mevduat (tl, yp) giriyor diye biliyorum. M2y para arzı tanımları kalkmadı mı? Artık m, m2 ve m3 yok mu
-
Bence de ingilizce barajını çok indirmezler arkadaşlar
-
Arkadaşlar VakıfBank gişe memurluğunu nasıl alıyor sınav yapmıyorlar senelerdir ziraat da aynı şekilde
-
@adams kesinlikle hocam, iki kurumu kiyaslamak dogru olmaz
-
@bernaa gişe memuruğu alımı bu sınav sonucuna göre mi oluyor arkadaşlar. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
ücret iadesi yapıldı arkadaşlar
-
Halkbank barajı kaldırıyor bura kaldırmaz deniyor. 2019 vakıfa giren arkadaşlarım uzmanlık için kaldırıldığını söylemişti. Halkbanka da tecil yüzünden girememiştim. Ziraate girmem şimdi ora kaldırır barajı. Reçelli ekmek yere düşse her zaman reçelli kısmı yere gelir, arabamı yıkasam o gün yağmur yağar... Neyse en bildiğimiz şeyi yapıp nasip diyim beklicez.
-
@lannisjk Teciliniz ne gibi bir sorun teşkil etmişti?
-
@grishanemesis yoktu yani bitmişti.
-
Birşey soracağım ilanı okuduğumda yanlış mı anlıyorum. İngilizceden yarı yarıya yaptıktan sonra ikinci baraja geçiliyor. Ama genel puan ortalamasında ingilizce hariç tutulcak diyor. Diyelim biri ingilizceden 30 yaptı ama müfettişlik için yetmiyor gy vs yani bu ingilizcenin hiç bir önemi olmuyor mu 20 yapmamla 30 yapmam arasında fark yok mu genel puanı etkilemedği iiçin.
-
@bykeynes uzmanlık için soruyorum bu arada
-
@bykeynes ben de öyle anlıyorum. Tüm barajları geçip, alanınız çok iyi değilse sıralamaya giremeyebiliriz anlamına geliyor bu.
-
Alandan kaç net bekliyorsunuz arkadaşlar