Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@kpss19 iktisat ve maliyeden 30 üstü bekliyorum. Hukuktan umarım barajı geçerim 20 doğru çıkarmışımdır inşallah. Zaten 8 bankacılık hukuku sorusunu salladım. 7 hukuk dersinden 2 tane eksiğim vardı onlar da icra iflas ve ticaret. Bu sınav da full onlar üzerineydi
-
@kpss19 alan iyiydi de ing mevzusu çok cringe :))
-
Yahu muhasebe seçen yok mu kardeşim?
-
@colebusthe10 ben mihasebe sectim heralde en kolayi muhasebeydi. hukuk berbay by berbat ing berbat kendimi binanim catisindan atasim geldi
-
@colebusthe10 Cidden 25'ine açıklanır mı?
-
@apalerner hukuk gy ing berbat
-
@apalerner Reis kayıt yoktu çok ondan dedim. Senin sözel olan muhasebeleri yapıyorsun o zaman
-
@apalerner Açtım. Baktım Maliyeye o daha çözülesiydi
-
@lannisjk ilk 16 soru özellikle hocam, üniversite eğitim dilim ingilizce olmasına rağmen 8 soru yetiştiremedim
-
Hocam genel alan+gy toplam yarısını geçseniz yetiyor ayrı ayrı Baraj yok ama hukuklara katılıyorum. Benim de aynen öyleydi çok detay biliyoruz ama başlık sorulunca ben hep karıştırdım
-
Sınavda m1 mi sorulmustu m2 mi iktisatta
-
@adams m2 idi sanki
-
Bir, iki, muhasebe sorusu söyleyin de mutlu olalım hatırladığınız
-
@adams m2 vadeli+ vadesizler yaptım ben. Peki hocam bu ıs lm ler hatırlıyor musunuz
-
@colebusthe10 hukuk sorsam hocam bu nişanlı sorusu ve sicile güven sorusu siz ne yaptınız
-
Ciddi soruyorum gerçekten muhasebeden memnun muydunuz? Muhasebeme güvenip seçtim muhasebe dışında herşeye benziyordu. Bir önceki vakıf sınavına da girmiştim gayet genel muhasebe yazan bi muhasebe olduğu için seçmiştim keza bunda da aynı şeyler yazmasına rağmen saçma sapan sorulardı. Zor bile diyemiyorum ama tamamen nerdeyse banka muhasebesi. Kayıt namına bişey yok iki tane kayıt vardı onu da hayatımda görmedim merkez bankası kaydı vs . Onun yüzünden alan netim düşecek. İki seçmeli ders arasında böyle bi orantıszlık yapıldığı için hakkımı helal etmiyorum onlara
-
@bykeynes Aynen hocam açık adaletsizlik
-
Ben maliyeciyim fakat muhasebeme güvenip muhasebe seçtim. Gerçekten böyle kasıntı bir muhasebe beklemiyordum. Keşke maliye seçseydim dedim bir sorulara baktım o daha da kötüymüş Genel olarak ilginç bir sınavdı.
-
@kpss19 Evliyken cinsiyet değiştirmeli soru vardı sanki şöyle İnternetten baktım göz ucuyla doktrinsel bir tartışma varmış.Cevabı ne kabul eder bilinmez mesela
-
@quesnay evet hocam ben bide çaresizlikten bi ara maliye de doğru bi soru yapıp muhasebe de aynı cevap mı diye falan bakıyordum