Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
aklima gelmisken, katilim bankasi olmayan halkbank olacakti.
-
@tomjoad ıraktı yanlış hatırlamıyorsam
-
Bankadan istifa ederken ne kadar tazminat ödeniyor?
-
@niska-nenn bir ozel banka icin x3 brut diye duymustum
-
@niska-nenn pozisyonlar sözleşmeli değil mi?
Sonuçta özel sektör, Vakıfbank neden iş kanunundan muaf oluyor anlamadım -
@dumspirospero iş sözleşmesine de ceza koşulu konabilir tek taraflı olmamak kaydıyla
-
Eğitim masrafları vs. İşten alınan promosyon ve diğer sağlanan hizmetler için 12-13 bin olarak duydum 2 kişiden ama tam rakam bilmiyorum
-
@adams 5 yıl hocam
-
@bykeynes Anladım hocam olabilir tabi.
-
@citizen-kane Anladım hocam bu kadar giren varsa esnetmez herhalde.
-
Anadolu üniversitesinin açıköğretim ders kaynaklarını (pdf) nereden indirebilirim? Bilen var mı arkadaşlar
-
-
Çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar halkbank maaş 5200-5300 ve 12 ay 16 maaş ilk yıl, ikinci yıl 12 ay 18 maaş. Kamu bankalarında en az veren halkbank. Vakıf ve ziraat hemen hemen aynı ve halktan bir tık yüksek. Ayrıca şunu söylemek istiyorum ki işsizliktense bankacı olalım bari diyenler şu sınavlara boşuna girmesin. Bankacı olmak için can atanlar var.
-
@niska-nenn kamu bankasından istifa etmiştim başka kurum için ödemedim
-
arkadaşlar sınavda standart sapma var mıydı bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar ingilizce bölümü kötü geçti. Gy bölümü de zaman sorunu oldu. Sanırım halkta ikisi 100dk iken burada 50-50 dk vererek biraz Gy yi zora soktular. İki sorum var.
Gynin tek barajı yok alanla gy beraber diyenler var baraj konusunda, bu doğru mu?
Birde ingilizce barajı esner mi alanım iyi geçti o yüzden soruyorum belki bir kapı daha olur diye. Ne diyorsunuz düşünceleriniz nedir? -
@lannisjk genel duruma bagli olur hocam esnetilme yapilip yapilmamasi. halkbanktaki gibi baraji grcemeyen cok olursa yapilabilir. dediginizngibi alan arti gy ortalamasi yuzde 50, ingilizce yuzde 50 .
-
@lannisjk uzmanlik icin soruyorsaniz ilani okudugumda gordugum kadariyla ingilizce baraji gecilirse eger alan ve gk puanina gore siralama yapilacak.Ancak cok kisinin sinava girmesi ve sinavin cok zor olmamasi sebebiyle puan konusunda esneklik olmayabilir.Umarim cok alim olur.
-
@retro 2019daki sınavda izlenen yol nasıl ise o baya fikir verir çok büyük farklılık olacağını sanmıyorum sınav formatı hemen hemen aynı