Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muannit bir onceki sene hakimlik sinavi icin osymde soru iptali oldugunda buyuk problem yasanmisti. daha yakin zamanda yine osymde kaymakamlik icin benzer bir sorun oldu. sorulari ve cevaplari ayrintili olarak gormeden neye itiraz edecegiz soran yok. kurumlar hatali ve problemli sorulari azaltmak yerine itirazlardan caydirmayi amaclayan cozumleri tercih ediyor lol
-
@jsm evet hocam
-
@dumspirospero eğer doğru bilgiye harika olur.
-
@dumspirospero hocam peki bu bilgiyi nerden aldınız?
-
@bykeynes Vakıfbankın iletişim numarasını aradım arkadaşlar
-
Arkadaslar her yil cevaplar cikarilir tartisilirdi. Bu yil neden bu kadar sessiz grup?
-
@dumspirospero iyide hocam sınavı vakifbank yapmadı ki size tarih verebilsinler anadolu üni yaptı bide ben aradım biz müşteri hizmetleriyiz sınav hakkında bilgimiz yok dedi siz kimle konuştunuz
-
@kral23 hangi numarayi aradiniz
-
Ben baya kalabalik gördüm sizce kaç kişi girmiştir 20.000 falan var mıdır?
-
@gürkan35 vardır ama öylesine giren de çok bence benim sınıfımda çok az kişi kalmıştı iki oturumda da herkes çıktı. Özellikle ingilizcede çıkan çoktu
-
hocam müşteri hizmetlerini aradığımı nereden çıkarttınz? Sınav ilanında verilen iletişim numarasını aradım. siz de arayıp sorabilirsiniz.
-
@dumspirospero ben de aradim. 25inde aciklancak dedi
-
@beirutde acaba yine sonuçlar mail olarak mı gelir
-
@bykeynes Anadolu üniversitesi sitesinden sorgulanacakmış
-
Emeğinize sağlık fakat yukarıda yazılan sorularda kısmi hatalar var. Bu arada gy katiyen zaman sıkıntısından dolayı çözülemezdi. İngilizceye çok çalıştım yds için özellikle. İşe yaradı ancak ilk ing sınavım olduğu için ne olur bilmiyorum. Alan ise kolaydı. Kıl sorular çok yoktu. 120de min100 veya 105 bekliyorum ben de hakkımızda hayırlısı olsun. İşsiz kalmaktan iyidir bankacı olmak... Belki parası güzeldir
-
@kymkm109 yanlız hala anlamadım bu uzmanların ne iş yaptığını
-
@kymkm109 yanlız bankalar bir şekilde işe gireyim paramı kazanırım ders çalışmaya ve kurum sınavlarına da devam ederim yerleri değildir imkanları iyidir yükselme olanakları güzeldir ama çok yoğun bir çalışma temposu var işten çıkıp eve kendinizi zor atarsınız bir köşede uyuyakalirsiniz kendimden biliyorum:) bunları bilmekte fayda var diye düşündüm hepiniz hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar daha önceki yıllarda ne kadar uzman yardımcısı alınmış yada mülakata çağrılmış bilginiz var mı ?
-
herşey, şubedeki bireysel müşteri danışmanları, merkezde çeşitli birimlerdeki işleri
-
@bts06 kesinlikle hocam benim arkadasım da Halkbank gişe girdi ama çalısmaya hiç vakti kalmamış guy kaçırdı maalesef:(