Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@beirutde telegram linkini atar mısınız hocam
-
@bykeynes hocam aslında İngilizcede 21 yapmak ve 40 yapmak arasında fark yok bu durumda yarıyı geçin yeter demişler:))
-
@kpss19 25inde diye duyumlar vardı keşke açıklansa ...
-
Test sınavını açıklamada bi şey yok bundan daha geniş katılımlı sınavlar daha kısa sürede açıklanıyor
-
@muddei-hususi aynen hocam guy da hemen açıklandı zaten
-
Sonuc aciklandiginda cagrilip cagrilmadigimiz yazacak mi?uzmanlikta ihtiyaca gore diye bir kelime yaziyordu.
-
@retro belki vakıfbank ayrıca liste belirler. iletişim başkanlığında sınavlar anadolu üni tarafından açıklansa da kurumdan ayrıca liste beklemiştik.
-
Girdiğimiz oturumların hiçbirinde yanlış doğruyu götürmüyordu değil mi
-
Arkadaşlar ilan düzenlenmedi vs yazılmış ama ilanda sıkıntı yok. İngilizce 70 veya gy 60 altı kalan müfettiş yardımcılığı mülakatına kalamaz diyor. Cümle açık anlaşılır
-
@sherlock Götürmüyordu hocam.
-
@mffttşadayı üstat ve veya çok farklı şeyler
-
Yabancı dil testi şu kadar puanın veya genel yetenek testi bu kadar puanın altında olanlar elenir diyor. Yabancı dil testi şu kadar puanın veya genel yetenek testi şu kadar puanın üstünde olanlar geçer dese o zaman kafa karışıklığı olabilirdi. Bu açıklamayı yapmam saçma ama basit bir mantığın gözden kaçtığını görünce dayanamadım.
-
İki tane baraj var arkadaşlar hem gy hem ing barajı aynı anda geçmeniz gerekiyor. Her şey gayet açık yazıyor
-
De Morgan kuralı ile olayları yaz değilini al bakalım dediğin doğru mu çıkıyor Basit Mantıkmışmış
-
@colebusthe10 "Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır."
Yabancı dilden veya genel yetenekten birinde baraj altında kalan, müfettişlik için başarısız sayılacak diyor. Yani iki barajdan birinin altında kalmak yeterlidir BAŞARISIZLIK için.
"veya" yerine "ve" kullanmış olsalar, BAŞARISIZ sayılmak için her iki barajın da altında kalmak gerekecekti.
Şu haliyle ilanda ne gibi bir anlam eksikliği ya da anlam bozukluğu var acaba?
-
@hknkpn kardeşim git Mantık konusu önermeler, De Morgan kurallarına bakmanı tavsiye ediyorum tartışmadan çekiliyorum
-
@colebusthe10 Bu konu, De Morgan kuralından çok okuduğunu anlamakla ilgili bence. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz çünkü. Derdini tane tane açıklayamıyorsun, "git De Morgan kuralı oku" diyorsun.
"Ahmet veya Mehmet gelirse ben sinemaya gitmeyeceğim"
Ne anladın bu cümleden? Ahmet'in ya da Mehmet'in tek başına gelmesi, benim sinemaya gitmemem için yeterli bir koşul.
"Yabancı dil veya genel yetenek baraj altı olursa sen sınavı geçemeyeceksin"
Cümle yapıları aynı bak. Şu kadar basit bir konuyu uzattıkça uzatıyorsun yani.
-
@hknkpn doğru söylüyorsun ama sen yine de bir demorgan amcaya bak derim ben
-
@hknkpn sınav açıklandığında üstünde olacağım inşallah.Liyakatlı imiş
-
@colebusthe10 birincisi ben liyakatten veya benzeri bir şeyden bahsetmedim. Okuduğunuzu anlamayıp direten, sonra da üste çıkmaya çalışan sizsiniz. Sınavda kimin üstünde olduğunuz beni ilgilendirmez. Ama seviye olarak fazla üstün olduğunuzu söyleyemem şu cevaplarınıza bakarak. Hayat bazı şeyleri ezberleyip sınavda uygulamaktan ibaret değil.