@avocuddle gecmis iletilerde biraz konusuldu bu durum kontrol ederseniz bazi cikarimlar elde edebilirsiniz. spesifik olarak uzm yrdligi icin yazildi mi bilmiyorum ben mufettislik icin bilgi vermistim belki isinize yarar
Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@avocuddle gecmis iletilerde biraz konusuldu bu durum kontrol ederseniz bazi cikarimlar elde edebilirsiniz. spesifik olarak uzm yrdligi icin yazildi mi bilmiyorum ben mufettislik icin bilgi vermistim belki isinize yarar
-
@marmarauzman tercih meselesi birşey diyemem hocam ben SGK denetmenliği tercih etmeyip Vakıfbanka girdim.
Tamamiyle kişisel tercih ve hedefler. -
Arkadaşlar, mülakata hak kazanamayanlar da daha sonradan davet ediliyor mu? Bilgisi olan yazabilir mi, şimdiden teşekkür ediyorum
-
@m-oner9559 hak kazananlarin bile hepsi alinmiyor.ihtiyaca gore alim olacak.o yuzden pek sanmiyorum.ama umarim olur diyelim.
-
Mülâkat tarihlerini falan nereden takip etmeliyiz vakifbankin sitesinden mi? Yoksa başka bir yer var mı?
-
@m-oner9559 daha önce yapıldı ama hemen değil bir kaç ay sonra bir arkadasim o şekilde girdi hatta vakifa ama tekrar yapılır mı bilemeyiz
-
@gürkan35 halkbank aliminda surec soyle islemisti: banka mesaj atiyor kendi kariyer sitesi icin sifre vs veriyor tarihler, bilgiler, istenecek belgeler, diger islemler ve sonuc da o sitede aciklaniyordu.
-
@gürkan35 bankanın sitesindeki duyuruda mail gönderileceği söylenmiş
-
@xxx Teşekkür ediyorum, umarım hakedenlere bir şans daha verilir
-
Silinmiştir
-
Uzman yardımcığında grup mülakatı var mı yoksa sadece bireysel mülakat mı biliyor musunuz gecmiş yıllardan ? Ve de uzman yardımcılığı kaçla kapattı acaba tahminen 80 üstü puanı olan var mı müfettişlik vs haricinde.
-
@muddei-hususi sağ olun hocam teşekkürler
-
@justinterrogate sağ olun hocam çok teşekkürler
-
Öncelikle mülakatta başarılar dilerim. 57 ortalama ile nasıl kaldınız acaba İngilizce barajını mı geçtiniz merak ettim?
-
@burcucakirrr Benim alanım ıyi değildi hocam ingilizce barajını geçtiğim için kaldım.
-
@gürkan35 Anladım hocam benim alanın iyi İngilizce barajını geçemedim biraz da gy düşük ondan kalamadım merak ettim o yüzden İngilizce önemli olmuş bu sınav için sağlık olsun.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için başarılar.
-
kavga çıkarıyorsun bu yüzden
-
-
@colebusthe10 kavga çıkaranlar 'yes ay dozont' seviyesinde ingilizce konuşanlar çünkü çekemiyorlar
-
@burcucakirrr Bir şey değil aynen sanırım ingilizceyi geçen herkes çağrılmış.