Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ücreti de mi kendi ibanımızı verdiğimiz hesabın üzerinden yollayacağız?
-
arkadaşlar ben vakıfbankasında içerden yatırttım parayı iban noya şimdi gelince farkettim kendi hesap kartıyla yatcak diye ne yapmam gerekiyor?
-
@cilasik08 bende o şekilde yaptım başvuru da iban vermiştim bir sorun olmaz heralde en kötü paramız yanar
-
@sena61 özellikle belirtmiş ya ondan dolayı dedim yanmasın ya zaten düşük puanım
-
@cilasik08
sorun olmaz hocam. kendi kartı ile diye belirtmesinin sebebi işlemin sizin adınıza yapılması gerektiği için. yakınınızın kartından yapmayın diye. bankadaki işlemde para sizin hesabınızdan aktarıldı ise, gönderici kısmında siz varsanız yani sorun yok.
para sizin hesabınızdan aktarıldı ise sorun olmaz. giriş hakkı kazanamazsanız paranın çekildiği hesabın iban ına geri iade edilir. -
@istanbulsiyasal siz kaç puanla başvuracaksanız
-
@duha anladım hocam açıklama kısmı sadece tc istiyordu ben çalışana isim, tc, sınav ismini yazdırdım o sorun olur mu?:)
-
@cilasik08
ilanda tc yazın demiş sadece. ekstra bilgiler sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle bişey olmaz. tcyi dikkate alırlar. niye o kadar bilgi eklediniz hocam -
@duha bankadaki görevli şaşırttı beni açıklamaya ne yazayım diye bende sınav ismi yazılcak herhalde dedim
-
Kamu yönetiminden başvuran arkadaşlar kaç puanla başvurdunuz
-
@happy-0 kamu yönetimi 91.9 la başvurdum
-
Kamu yönetimi 92.3 ile başvurdum.
-
kamu yönetimi 92.7 ile başvurdum
-
Puanlara bak.Maaşallah anlaşılan burasıda yüksek kapatacak.
-
@locke garanti bankasından yapılınca alıcı kısmına isim sığmıyor onu nasıl yapabiliriz
-
@guy-mağduru hocam kaç haneye izin veriyorsa ona göre kısaltma yapabilirsiniz
-
Ücreti ne zamana kadar yatırabiyoruz?
-
@gandalf 12 şubata kadar. (Başvuru bitiş tarihi)
-
@guy-mağduru benim de sığmadı ticaret bakanlığı personel genel yazdım(müdürlüğü sığmadı) İban ile uyuştu parayı çekti yani sıkıntı yoktur heralde
-
@happy-0 88 ile