Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
İşletmeden P24 89.6 la başvuru yaptım. Puan sıralamasında 88. Sırada. Toplam başvuranda 1300 e yaklaşmış.
-
Merhaba talep formunu bir yere göndermemize gerek var mı internetten başvuru yetiyor mu yoksa
-
@happy-0 kamu yönetimi 90,83
-
Maliye p22 90.27, hakkımızda hayırlısı olsun
-
89,5 maliye ile başvurdum. Gelmeyecek belli oldu
-
Görev illeri hakkında bilgisi olan var mı ikameti dikkate alırlar mı? Boş yere başvuru yapmak istemiyorum
-
@spesifik Kura çekiliyormuş
-
Bu sınava İİBF/Ekonometri mezunu olup başvurabilmenin bir yolu var mıdır ? Denklik vs. ile ?
-
isminin hakkını veriyor bakanlık kişi başı 100 lira 44 kişi 20 katı 88 bin lira güzel para
-
@abbaskara bi de hak kazanamayacak olanların yatırdıkları var, iade edene kadar kullanacaklar heralde
-
ücreti basvuruyu yaptıktan sonra mı yatırıyoruz ? basvuruyu yaptım ama herhangi bir ücret ödemesi istemedi benden ana ekranda verilen hesaba sonradan mı yolluyoruz ücreti ?
-
@istanbulsiyasal Verdikleri İBAN numarasına eft/havale yapacaksınız.
-
@locke tesekkür ederim. basvuru yaptıktan sonra yolladım
-
Bölüm bazlı alımda ekonometri bölümü alınmıyorsa başvuramazsınız
-
Arkadaşlar iktisat bölümünden yatıranların puanları ne durumda ?? Kimseden ses çıkmadı kaç puanla başvurdunuz
-
Hocam ben 92 ile basvurdum
-
@miraculumd42 89.8 ile başvurdum.
-
88.86 ile başvurdum.
-
Personel genel müdürlüğünü aradım. Atamalar kura ile yapılıyormuş ve ilk iki yıl yer değiştirme talebi yapılamıyormuş. Maliyeden 94 puan ile başvurmayacağım. Belirli bir ile mecbur olanlar dikkate almalı.
-
@spesifik başvurduk paramız ne olacak?