Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
arkadaşlar başvuruyu şimdi yaptım da parayı nasıl ne zaman yatıracağız.
-
@sipahi başvurular bitmeden yüklemeniz gerek yarın bitiyor sanırım. Kendinize ait hesaptan başvuru ekranında yazan iban numarasına internetten havale yapabilirsiniz
-
@happy-0 teşekkür ederim:)
-
arkadaşlar başvuru yaparken, iban numarasının önünde TR yazıyordu değil mi? ben sadece sayıları yazdım. başvurumu kontrol ettiğimde ibanımın başında TR yok. Sizlerin var mı?
-
@cgzm Evet TR yazıyordu, ben de sadece sayıları girdim.
-
@mulkiyeuluslar çok teşekkür ederim hocam.
-
@cgzm rica ederim
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, yazılı sınav test şeklinde mi olacak? İlanda yanlış hatırlamıyorsam test usulü yazıyordu ama başlıkta bu konuya denk gelmedim.
-
Rica ederim
-
Arkadaşlar parayı yatırdıktan sonra herhangi bir onay geliyor mu başvurunuz tamamlanmıştır gibi bana gelmedi de merak ettim
-
@leontief75 herhangi birşey gelmiyor ama açıklama kısmına sadece ama sadece 11 haneli tc kimlik no nu yazdığından emin ol.
-
@Ready2Die4Us tamamdır hocam teşekkürler
-
@ready2die4us sanki ismim yazıyordu benim.şuanda hesapta param eksilmesine rağmende son transferleri görüntüleyemiyorum
-
Arkadaşlar ben parayı gönderdim başvuruyu yapıyorum onayla butonuna basıyorum. Ama herhangi bi değişim olmuyor. Onayla dedikten sonra başvurunuz tamamlandı diye bişeyde gelmiyor. Aynı başvuru ekranında kalıyorum.
-
Arkadaşlar başvurular bugün bitiyorsa eğer sınava katılmaya hak kazananlar ne zaman açıklanır sizce.?
-
@miraculumd42 ben uzman yardımcılığı sınavınada girmiştim. 10-15 gün bekletmişlerdi sanki orada. burdada aynısı olur diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba iktisat bölümü için 87 puanla gelme olasiligi nedir cok mu dusuk acaba? Fikri olan yazabilirse sevinirim tesekkurler.
-
elinde daha önce çıkmış sorular olan var mı?
-
Genel ekonomiden ne anlamamız lazım mikro ve makro iktisat mı bilgisi olan var mı?
-
@mavikot uzman yardimciligi sinavi sayfasina gidersen orada cikan genel ekonomi sorularini bulursun. Sorular daha cok pandeminin ticarete olan etkileri ve merkez bankasinin aldığı aksiyonlar ile alakaliydi.
Mesela:. Merkez bankasinin son donemde yaptigi aksiyonlarin fiyat istikrarina olan etkilerini tartisiniz.
Tabi bu sinav test olacağı icin cok daha basit olur ya da sinav test olacagi icin yorumdan cok detay bilgi ile sikistirabilirler bizi. Bakalim görücez.