Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
arkadaşlar alıcı kısmına ticaret bakanlığı personel genel müdürlüğü yazmanız gerekli o şekilde oluyor
-
@miraculumd42 puan önemli hocam nitekim liste sıralaması puana göre yapılıyor.Herkes en yüksek puanıyla başvurur.
-
Arkadaşlar, yazılının genel ekonomi başlığı altındaki konulara nerden çalışabiliriz? Güncel gelişmeleri okuyabileceğimiz toplu bir kaynak kitap, site vb. var mı?
-
@bytheodoras bakanlığın sitesinde haberler kısmı var orası işe yarar mı biliyorum ya da mahfi eğilmez yazıları okunabilir sanırım. Bir de iktisatın tamımı mı çıkacak 5li de dahil?
-
Başvuru sayısı 257 oldu, işletmeden 91.34 bende yazıldım, kosgeb olmazsa burası olur inşallah
-
e devlet mezuniyet belgesi oluyor mu arkadaşlar yoksa diplomayı mı taratmak gerek illa
-
@aşkar
mezuniyet belgesi de olur. jpg olmalı. -
@duha teşekkürler
-
Arkadaşlar Ziraat Bankasından para yatırınca başka hesaba gönder diyorum oradan IBAN numarasını yazıyorum altta Ad Soyad var.O kısmam mı Personel Genel Müdürlüğü Sınav Hizmetleri yazacağız?
-
Genel İktisat Bilgisi ve Teorileri, Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Yaşanan Güncel Gelişmeler, Küresel Dış Ticarette Yaşanan Güncel Gelişmeler, Ticaret Bakanlığının Görev ve Yetki Alanında Bulunan Konularla İlgili Güncel Gelişmeler
Denilmiş ilanda.
-
Aday numarası: 389. İlk gün için gayet iyi. Herkes için hayırlı olsun.
-
İyi günler arkadaşlar genel ekonomi konusunda ne tür çalışmalar yapıyorsunuz bakanlığın sitesindeki haberler işimize yarar mı?
-
@maliyeci76 ticaret bakanlığı personel genel müdürlüğü yazılması gerekiyor dostum
-
merhaba arkadaşlar; alıcı hesabı vakıfbank olduğu için vakıfbanktan ücreti yatırmak isteyenler açıklama kısmına sadece tc kimlik numaralarını yazmaları yeterli ancak diğer bankalardan göndermek isteyenler açıklama kısmına tc ile birlikte alıcı kısmına ticaret bakanlığı personel genel müdürlüğü yazılması gerekmektedir, alıcıya başka bir isim yazarsanız isimler uyuşmadığı için paranız iade olur ve başvurunuz eksik kalır. Bilginize ve dikkatinize
-
arkadaşlar merhaba diploma taranması zorunlu mu e devletten mezuniyet belgesi olur mu ?
-
@tomjoad olur hocam, mezuniyet belgesini yükledim ben.
-
@estergon-kalesi diploma vardı boyut çok büyük uğramayayım dedim e devlet sağolsun şimdide mezun belgesi vermeme kararı aldı
-
@tomjoad sistemsel sıkıntı mı hocam? Neden
-
@estergon-kalesi herhalde dostum ya vermiyor teknik aksaklık meselesine. Başvuru kayıt gibi birşey oluyor mu en başından mı yapmalıyım bilgin var mı
-
@tomjoad ben az önce yaptım başvuru kayıt olmuyor tek seferde tamamlanması gerekiyor, oturumun da zamanaşımı var e devletten mezun belgesi indirmeye çalışırken süresini doldurdum başvuruyla yeni baştan uğraşmam gerekti