Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@aytenka
umarım bu ilan için de yazılı sınava katılım yakın zamanda örneklerini gördüğümüz gibi; başvuranların yarısı düzeyinde olmaz. -
@aytenka p14: 89.8
-
Arkadaşlar ücret yatırmadan başvurunuz onaylandı bilgisini verdi. iban numarasını da başvuru formuna yazdım. Sizde de mi öyle oldu? Hangi aşamada yatıracağız 100 lirayı?
-
Bende de öyle oldu şimdi başvurdum
-
Ben başvurumu yapıp 100 lirayı belirttikleri iban'a yolladım ama az önce karşı banka tarafından iade edildi. Aynı durum başına gelen var mı?
-
@leviatanamayan nerede belirtmişler ibanı? bende hiç öyle bir şey istemedi
-
@sblue https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/ticaret-denetmen-yardimcisi-giris-sinavina-iliskin-basvuru-duyurusu
Başvuruyu kabul ediyorsa büyük ihtimal süre bitene kadar ücreti yatırmalıyız.
-
@semihylc evet bu açıklamayı gördüm ancak ösym sınavlarına ösym'nin kendi sitesinden başvururken ücreti yatırmadan başvuruyu kabul etmiyordu, öyle bir yönlendirme olacak sandım. Ayrı gönderilecek sanırım.
-
Aday numarası 129 sanırım sıralama doğrudur gelmeyecek ama şansımızı deneyelim dedik , hayırlısı olsun.
-
P14 80 puanla başvurmaya değer mi?
-
@leviatanamayan, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ben başvurumu yapıp 100 lirayı belirttikleri iban'a yolladım ama az önce karşı banka tarafından iade edildi. Aynı durum başına gelen var mı?
Alıcı kısmına Personel Genel Müdürlüğü Sınav Hizmetleri yazın diyor bende sığmıyor alıcı kısmına
-
Uluslararası ilişkiler acaba kaçla kapatır, 89 ile başvursam mı diye düşünüyorum.
-
Sıkıntı yaşamadan parayı yatıran oldu mu ?
-
Diploma notunda sıkıntı yaşayan var mı?
-
@zenginmemur küsüratı virgülle girmek gerekiyor
-
Arkadaşlar puan mı önemli sıralama ? P17 de sıralamam 210 p15 de puan 88 hangisiyle başvuru yapacağız
-
Yatırdığım ücretin iade edilmesiyle alakalı bankamla görüştüm az önce. Sorun benden kaynaklı mı yoksa karşı taraftan mı diye sorduğumda karşı tarafın iban numarasıyla alıcı unvanı eşleşmiyor dediler. Aynı sorunu yaşayan kimse mi olmadı arkadaşlar, herkes mi sorunsuzca halletti işini
-
@leviatanamayan benim bankamda alıcı adı kendiliğinden çıktı. TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ yazın alıcı kısımına
-
Bende de direk çıktı gönderdim . Sms geldi para çıkışı olmuştur diye 2 saat oldu ama hala bakiyeden para eksilmedi son işlemlerde de gözükmüyor paranın gittiği bende böyle bi sorun yaşıyorum daha önce para gönderirken böyle olmuyordu .
-
@bytheodoras Söylediğiniz gibi yaptım iade olmadı bu sefer. Sanırım doğrusu buydu. Çok teşekkür ederim.