Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@duha
dostum başvuru sırasında puanın üstünlüğü yok mu diyorsun yani, yanlış mı anladım? istenilen puan türlerinde sıralamam 450-480 civarı bu arada -
@morpheus
bilmiyorum ki normalde bu tür ilanlarda aday puan türlerinden en yükseği ile başvuracaktır ibaresi oluyor genelde. bunda görmedim. gerçi puana göre sıralama yapılacağı için en yüksek olanı seçmekte fayda var. sıralama burada işe yaramaz. 93 benim de puanım. virgülle daha düşük olanın sıralaması daha iyi ama
maliye için konuşuyorum bu arada -
@duha
ama yok branş bazında olduğu için maliye branşında hangi puan türünün sıralaması daha iyiyse onu mu seçmek lazım? kafam karıştı yardım edin -
Puan değilde sıralamaya bakılıyor diye biliyorum mesela benim p19 daha yüksek puan olarak ama p20 de sıralama daha iyi ondan başvurucam . Ösymnin sitesinde bölüm bazında sıralamaya bakabilirsiniz.
-
@duha
hocam bence 4 puan türü içinde hangisi seçilirse seçilsin puan üstünlüğüne göre liste belirleniyor, diğer türlü her puan türünde farklı liste yapmaları gerekiyor. bölüm bazlı konuşuyorum tabii yine -
@hunter28 böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm. Puana bakılıyor. En yüksek puandan başlayarak sıralamaya girilmesi lazım..
-
En yüksek puandan en düşüğe sıralanır bence de. Bölüm bazlı sıralamada örneğin iktisat için söyleyeyim P17 puanı olup da iktisat mezunu olmayanlar sıralamada önümüzden çıkarılmış olur.
-
@locke
aynen hocam. branş sıralamasında diğer bölümler aradan çıktığı için daha yüksek puana daha düşük sıralama gelmesi durumları olabiliyor. farklı yönden düşündüğüm için bir an kafam karıştı
yüksek puanla başvurulacak. -
P14 88.27 gelir mi sizce başvurmaya değer mi?
-
@gürkan35 Branş sıralamanız kaç ?
-
KPSSP22 Puan Türünde 90,69912 puan ile MALİYE alan(lar)ında 66. sıradayım acaba gelir mi ki
-
@estergon-kalesi 109 hocam.
-
Sınav ücreti başvururken mi yatırılıyor acaba
-
@sena61 evet . Sıralamaya giremeyenlere sonradan geri iade edilecek..
-
@theekonomist teşekkür ederim
-
iktisattan başvurdum arkadaşlar. İktisattan başvuracaklar puanları ile birlikte yazarlarsa az çok tahmin yürütebiliriz
-
@aytenka 82 puanın şansı nedir başvurmaya gerek var mı?
-
yarışmaya uluslararası ilişkilerden katılıyorum arkadaşlar
-
@sherlock ben 85.5 ile başvurdum gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama zaten guy düzeyindeymiş ben de başvurduktan sonra öğrendim
-
Maliye den başvurdum ticaret bakanlığının diğer sınavlarına giremedim inşallah bu olur , kısmet .