Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben hala anlamadım kamu yönetimi puanımızı branş bazında sıralama seçerken siyaset bilimi ve kamu yönetiminide ekleyecek miyiz ? Puanım 88 gelir mi acaba ne ?
-
Hep puanlar konuşuldu Peki bu güncel ekonomi kısmını nerden çalışabiliriz nasıl bir kaynak edinebiliriz
-
Dostlar Maliye p21 90.89 sıralama 101 bu puana gelir mi tahmin yürütemiyorum geçen yıldan girip yine yüksek alan arkadaşların sayısı nedir acaba bir de 4 farklı puan türü olunca galiba yüksek kapatır gibi sizin düşünceleriniz neler?
-
@ilhannnn hocam hem kamu yönetimi hemde siyaset bilimi ve kamu yönetimi ekleyeceksiniz benimde 87.65 sıralamam 157 p32 de . Gelmez diye düşünüyorum ama şansımızı deneriz . Sayı çok az 5 6 kişi olsaydı gelirdi .
-
Arkadaşlar iller nasıl belirleniyor
-
@willsmithh kura ile belirleniyormuş.
-
@onuktekin teşekkürler hocam uzaklaşayım başlıktan
-
@willsmithh yer ayarlanır da rotasyon mesleğin büyük eksisi. Rotasyon gelebilir yazmış arkadaş. Rica ederim
-
İktisat 90 puan şans varmıdır acaba :blond-haired-man:
-
@onuktekin rotasyon gelebilir derken şu anda yok mu hocam
-
@mk_26, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@primocarnera 2200 ek gösterge Ticaret Denetmen Yardımcılığına girdikten 3 sene sonra Ticaret Denetmeni olursunuz eskiden rotasyon yoktu Ticaret İl Müdürlüklerinde çakılı kadro olarak çalışıyorduk ve maaşımız taşra uzmanları ile aynıydı yalnız Ekonomi Bakanlığı ile birleşme neticesinde oradaki ürün denetmenleri ile Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Denetmenleri birleşerek ki ben Gümrük ve Ticaret Denetmeni olarak görev yapmaktaydım-ortak bir unvan altında Ticaret denetmeni olduk Ticaret İl Müdürlüklerindeki Ticaret Denetmenleri buralardan çekilerek ürün denetmenlerinin oldukları illere gönderildi.Şu an ise yönetmelik çıkmadı ama rotasyon yüzde 90 gelecek zira artık gümrük bölge müdürlüklerine bağlı olarak çalışacaksınız maaşlar gümrüğe bağlanınca arttı ben en son denetmenken 7 bin küsür alıyordum ayrıca tatil günlerinde ve hafta sonu da çalışma var.
@gandalf Burada öyle açıklamış arkadaşımız.
-
İşletme p24 89.6 sıralama 89 gelir herhalde bakalım umutla bekleyecez. 100kişi girecek tek puan olsa her türlü gelirdi ama dört puan olunca ve diger sınavlar ertelendiğinden ne olacagı belli olmaz.
-
Yazılı Sınavda 100 kişide 15 e kalmakda mesele
-
P14 iktisat 84.59 ile başvurmalı mıyım?
-
uluslararası ilişkiler mezunları nerede ilanı kamucu maliyeci arkadaşlarımız kapatmış
-
bu ve benzeri bölüm bazlı sınavlara ekonometri mezuniyetli girmeyi başarabilen oluyor mu denklik belgesi ile ? ekonometri bölümü burada yazan bölümlerden herhangi birine denklik alabiliyor mu yani kısacası ? istatistik hariç.
-
Başvurular yarın başlıyor. 2-12 şubat arasında .
-
86'lara düşmez sanırım ha dostlar?
-
@morpheus
Maliye için -
en yüksek puanla başvurma zorunluluğu yoktu sanırım bu ilanda. sıralamamızın en iyi olduğu puan türüyle başvururuz.
@Morpheus sıralamanız kaç hocam maliye puanlarında