Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@eomer benim de iktisat, 90la basvurcam ins hayirlisi olsun.
-
@zenginmemur Sınır kapılarında değil ithalat ve ihracatın yoğun olduğu limanlarda görev yaparsınız bende bu limanların olduğu bir ildeydim ithalat denetimleri için limanlara sık gidilir zaten ihracat için ise bizzat yerinde kontrol vardır.
-
@sedatinho benimde 92 iktisat ile başvuracağım toparlasak iktisatlari aslında az çok belli olur
-
@yalın Hocam benim p21 90.89 branş bazında sıralama 101 sizin puan 2019 puanı mı?
-
@mk_26 merhaba hocam. mesleğe atanınca eğitimler Ankara’da mı oluyor kaç yıl sürüyor kura eğitimden sonra mı yapılıyor?
-
@mambaa 51. gelir mi bilmiyorum geçen seneki puanları da ekleyince ?
-
@yusufyigitt07 evet hocam 2019. Puan bazlı sıralama yapılırsa eğer 2020 daha avantajlı görünüyor
-
@adanali01 dostum bolum bazli siralamani biliyor musun? ben bulamadim
-
Eğitimler Ankara'da eğitim dairesinde oluyordu ama pandemiden dolayı onlineda olabilir eğitimler genelde 3 ay sürüyor,eğitim sonu kura oluyor .
-
@sedatinho hocam 2019 'daki puanım bu 69 muz bolum bazli siralamam
-
@adanali01 92 puanınız hangi puan türğnden ?
-
@estergon-kalesi p15
-
@mk_26 turne olayları var mı meslekte peki
-
P17 88.67 branş bazında siralama 76. Nasıl oluyor branş bazlılarda daha önce hic sınava girmedim arkadaşlar gelir mi kaça düşer?
-
P32 92.36 bölüm bazlı sıralama 27 Kamu yönetimi
-
@muzgor turne olayı yok ama geçici görevlendirme yapılabiliyor başka illere.
-
@bulut25 seni sevmezsek kimi sevecez aşkolsun toprağım yorucudur sonunda kura var ellerini kırmayasın seçtiğin ilden sana bağlı tamamen .
-
@karar Allah razı olsun reis bilmukabele rotasyon ve kura olayını yeni öğrendim İnşallah buna başvurmaya gerek kalmaz bi yere gireriz, serseri kurşun gibi olduk
-
Şuan bölüm bazlı sıralamaya bakamıyoruz demi göremedim ben
-
@tozkok ben de bulamadim