Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@miraculumd42 hangi puan türü hocam p14 mü?
-
2019 iktisat
P14 82.6 910
P16 87.4 193
P15 85.5 519
P17 87.6 103Bu şekilde yazabilirseniz arkadaşlar daha sağlam fikirler yürütebiliriz
-
@ynsss4 15 hocam
-
Maliye p22 branş bazında sıralama 49. Geleceğini pek sanmıyorum ama hayırlısı
-
2020 İktısat
P14 88.27 109
P15 87.89 142
P16 87.22 193
P17 85.59 245 -
@yalın Hocam neden öyle diyorsun maliyeden 100 kişi girecek sınava neden gelmez dedin ki p21 sıralama kaç bölüm bazında
-
Mülga Ekonomi Bakanlığı bünyesinde istihdam edilen "Ürün Denetmeni" unvanı ile mülga "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı" bünyesinde görev yapan "Gümrük ve Ticaret Denetmeni" unvanı lağvedilerek tüm denetmenler "Ticaret Denetmeni" unvanı altında birleştirildi.
Üç unvan birleşmiş ve aslında işlerinin işleyişi ve koşulları da farklı diye öğrendim. Örneğin ürün denetmenleri önceden resmi tatillerde felan da çalışabiliyor. Haftasonları belirlenen kişiler çalışmaya devam ediyor. Şimdi tek unvan olmasına rağmen işleyişte yapılan iş hala farklı mı bilmiyorum? Rotasyon olayı da birime göre değişiyormuş normalde. Anladığım kadarıyla bu unvanda hala belirsizlikler var. Haftasonu ve bayramlar da bile çalışıyor ticaret denetmenleri gibi serzenişlere de rastladım.
Bu konular ve meslek hakkında net bilgisi olan dostlar bizimle de paylaşırsa seviniriz.
-
https://ticaret.gov.tr/teskilat/bolge-mudurlukleri
Zannediyorum buradaki bölge müdürlüklerinde görev yapılıyor. Bölge müdürlüklerinin sorumlu olduğu iller var.https://ortakaradeniz.ticaret.gov.tr/duyurular/aralik-ayi-yemek-listesi
orta katadeniz yemek listesini de paylaşmış. Yemekler fena değil bence -
@kamuadayı
31 aralıkta iç pilavlı hindi var ya çok iyi cıngıl beeels -
@karar 89.24 ile başvurcam umarım gelir
-
@yusufyigitt07 hocam benim
p21 88.71
P22 90.27
4 puan türü olması, 2 yıl puanları baz alınması ve bir de başvurulara yüklenmeleri görünce böyle düşündüm kısmet biraz -
@ynsss4
2020 iktisat
P14 89.79 53
P15 89.46 67
P16 87.18 194
P17 86.91 163 -
@yusufyigitt07 hocam p21 branş bazında sıralama 77
-
Arkadaşlar 4,5 sene Ticaret Denetmenliği görevini sürdürüp kurumdan ayrılmış biri olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim.
-
Maliye p22 90.69 gelir mi ki acaba
-
@mk_26 çalışma şartları rotasyon iller vs hakkında bilgi verir misiniz rica etsek
-
@kamuadayı turne olayları var mı yani
-
@primocarnera 2200 ek gösterge Ticaret Denetmen Yardımcılığına girdikten 3 sene sonra Ticaret Denetmeni olursunuz eskiden rotasyon yoktu Ticaret İl Müdürlüklerinde çakılı kadro olarak çalışıyorduk ve maaşımız taşra uzmanları ile aynıydı yalnız Ekonomi Bakanlığı ile birleşme neticesinde oradaki ürün denetmenleri ile Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Denetmenleri birleşerek ki ben Gümrük ve Ticaret Denetmeni olarak görev yapmaktaydım-ortak bir unvan altında Ticaret denetmeni olduk Ticaret İl Müdürlüklerindeki Ticaret Denetmenleri buralardan çekilerek ürün denetmenlerinin oldukları illere gönderildi.Şu an ise yönetmelik çıkmadı ama rotasyon yüzde 90 gelecek zira artık gümrük bölge müdürlüklerine bağlı olarak çalışacaksınız maaşlar gümrüğe bağlanınca arttı ben en son denetmenken 7 bin küsür alıyordum ayrıca tatil günlerinde ve hafta sonu da çalışma var.
-
İllere gelince yurt çapına yayılmış iller var çok olduğu için buraya yazamıyorum biz kura ile gitmiştik zannediyorum yine kura olur.
-
@mk_26 guy daha cazip gibi o zaman.Muhtemelen sinir kapılarının oradaki yakın iller gibi geliyor.Siz hangi ildeydiniz?