Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bu ilgöcteki çocuk yine başvurmuş haberiniz olsun.Şu guy için İzmire başvuran kişi.
-
@zenginmemur hangi bölümden
-
@zenginmemur Yazılı sınav yüz tam puan üzerinden değerlendirilir. Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için her konu grubundan (alan bilgisi ve Genel Ekonomi Bilgisi) en az altmış puan alınması ve
bunların ortalamasının en az yetmiş puan olması gerekir.
İlanda böyle yazmış hocam. -
-
@happy-0 Hocam yanlış anlasilmalar olabilir sadece gördüm bilen arkadaşlar bilir zaten.Belki çok özel sebebi vardır.Ama kadro sayısı o kadar az ki
-
Arkadaşlar hayırlı olsun. kadro çok iyi Olmalı ki içerde il göçler, guylar maşallah başvuran başvurana
-
daha önce neler soruldu çıkmış sorular yok mu hiç arkadaşlar
-
@hicks27 Guydan iyi de il göçten iyi mi bilmiyorum. Ticaret müfettiş yardımcılığı sınavlarına hak kazanıp hiç birine gitmeyenler listede. Bu test olduğu için girerler belki.
-
@hicks27
valla bayramda tatilde bile çalışma durumu var ama mecbur başvurduk hocam. duy olsa mesela duyu tercih ederim buna. -
@sipahi https://ticaret.gov.tr/kurumsal/insan-kaynaklari/gecmis-donemlere-ait-yazili-sinav-sorulari
Bize test sorulacakmış ama sadece bunlar var -
@marmarakazim Hocam kaç katı mülakata kalacak?3 katı icin 70 puan az degil mi?
-
Kac soru çıkacak bilgisi olan var mi
-
Iktisattan 88.27 ile başvuracaktım sonra kesin bu da yüksek kapatir şimdi 100 tl ver sonra bekle ki devlet geri versin kim beklicek dedim başvurmadım taban 88.19 olmus. Eğer benden sonra küsurat yok da son giren arkadaş buysa ve forumdaysa Allah yolunu açık etsin şans mi desem kader mi desem benim aptalligim mi desem bilemedim
-
https://www.sbb.gov.tr/dunya-ekonomisindeki-son-gelismeler/
Strateji ve bütçe başkanlığı sitesinde bazı kaynaklar var Türkiye ve dünya ekonomisiyle ilgili göz gezdirmenizde fayda var başka nereden ne sorulur bilemedim
-
Para iadesi yapılan var mı?
-
8 Mart’ta yapılacak yazıyor
-
Genel ekonomi başlığı muhendisler içinde ortakmış.Bu nedenle ayrıntılı mikro makro soramazlar gibi geliyor.Ticaret denetmenlerinin görev sorumluluğu gibi şeylere nerden çalışabilirim?
-
-
@zenginmemur bana da oyle geliyor genel ekonomil kavramlari sorar cogunlugu da bu ihracat göstergeleri sorabilirler bu yuzden belirleyici kisim kendi alanlari olacak
Soru sayısını bilseydik iyi olurdu -
@sipahi ihracat göstergeleri derken ? biraz daha spesifik olmak gerekirse ne gibi mesela hocam?