Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@hakimehanımm
alanlar kısmında iktisat alanı için uluslar, para banka, kalkınma felan sayılmış hocam. genel ekonomide bunlara tekrar yer verileceğini sanmıyorum. öyle olursa iktisatçılar 2 kez alana biz de iktisat alanına da girmiş gibi oluruz. mikro makro diyebiliriz bence. tabi mikro makronun bazı konuları da ayrıca 4 lüde de yer alıyor. para teorilerinin ya da büyümenin genel kısımları gibi makroda da var ayrıntısız şekilde.
@zenginmemur
6 sına kadar açıklanmak zorunda hocam. cumaya kadar herhangi bir gün açıklarlar yani. -
@happy-0 eyvallah keşke listeyide açiklasarda ona göre güncel bilgi çalışma tempomuzu artirsak
-
@duha teşekkür ederim hocam açıklama için
-
@prime1793 açıklanmış hocam
-
Kamu yönetimi 1 puanla kaçtı bas bas bağırdık. İnşallah sınava girmeyecek yoktur.
-
maliyeden gireceğim ben de sınava.
sınava girecek arkadaşlar için hayırlı olsun diyorum şimdiden başarılar. -
Ya bıktık " şu güçlü referanslarıyla" mesleğe girenler bir bırakmadı ilanların yakasını aynı referanslarıyla o kurum bu kurum gezip gezip duruyorlar. Bıktık sızden bıktık
-
@duha Hocam genel ekonomi başlığından mikro makro Türkiye ekonomisi ve ticaret bakanlığının görevleri mi çıkacak?Mülakata kimler kalacak belli mi?
-
Küsuratla kaçtı. Sınava kalanlara başarılar.
-
@zenginmemur
güncel ekonomi ile alakalı görüşümü 2-3 ileti yukarda belirttim hocam.
mevzuat sorusu beklemiyorum ticaret bakanlığından. ilanda yok. ekonomi kısmında da zaten neden sorulsun ki mevzuat?
yok hocam belli değil mülakata girecekler. bu yazılı sınav listesi. 21 martta sınav var. -
-
@onuktekin
hayırlısı olsun hocam. inşallah fazla fire olmaz bu sınavda. hangi alandan başvurmuştunuz? -
Kamu Yönetimi 89la kapatmış benim daha yüksek ama emin olmak için nereden bakılıyor bireysel olarak
-
https:// personel. ticaret. gov .tr/data/603de97c13b8768fec5fc444/KAMU YÖNETİMİ.xlsx
-
türkiye ve dünya ekonomilerinde yaşanan güncel gelişmeler hakkında not vs bişeyi olan var mı yada konu başlıkları bile olsa yeter
-
@duha hayırlısı olsun da 0,0008 gibi yakın kaçınca insan bir şaşırıyor. İktisattan başvurmuştum. Çok fire olacağını sanmıyorum.
-
@onuktekin
hadi ya gerçekten üzücü bir fark olmuş hocam.
evet 100 tl verip de gelmeyen çok olmaz bence de.
yine de elimden geldiğince durumu gözleyip bilgi edinirsem gelmeyen sayısını bildiririm dostlar. -
Listeye kalan arkadaşlara hayırlı olsun. Pek bir zaman yok yoğun ve verimli çalışmak gerekiyor. İşletme bölümü için nasıl bir çalışma planı mantıklıdır acaba
-
@adanali01 eyvallah hocam şimdi baktım katılmaya hak kazanmışım sınava girecek tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum
-
Hocam mülakata kalmak için nasıl bir kriter var?