Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
@sipahi burada görev ve yetkiler falan var ama yanlış mı oldu acaba?
-
@sblue pardon hocam strateji ve butçe başkanlığı sitesinde bakın orda ekonomk göstergeler bulursunuz.
-
ihracat verilerinde mesela kaymakamlık sınavında ekonomi kısmında şöyle bı soru vardı 2020 ocak-mayis döneminde yüksek teknoloji ürünlerinin imalat sanayi ürünleri içindeki payı yüzde kaçtır diye sormuşlardi belki böyle sorular gelebilir
-
Kazanamayanların ücretleri ne zaman iade olacak bilgisi olan var mı?
-
@sherlock 8 Mart’tan itibaren başlayacak
-
Arkadaşlar elimde Pegasus firmasına ait bir adet uçak bileti şifresi var, (daha önce ödemesini yapıp iptal olan bir uçuşun yerine verilmişti) sınava gidecek arkadaşlar için normal biletinin altında uygun bir fiyata verebilirim. Özelden ulaşabilirsiniz.
-
bu başvuru için biyometrik fotoğraf mı isteniyordu hatırlayan varmı acaba
-
@zuzu fotoğraf ne için öyle bişey olduğunu sanmıyorum
-
@dalinkuş, yaptığım
bir yerin başvurusunda biyometrik fotoğraf istiyordu bende gelmez diye normal vesikalık eklemiştim de acaba bur oramı hatırlayamadım. -
@zuzu valla hocam hatırlamıyorum ama ben hiç biyometrik ibaresi görmedim başvuruda kabul oldu sınava gircem ilk kez şimdi duydum
-
@dalinkuş tamam ozaman bu o başvuru değil çünkü görmemeniz mümkün değildi. teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bu genel ekonomi kısmı için gelecek soru tipleri nasıl olacak acaba? Nasıl bir çalışma izlememiz gerekiyor, güncel gelişmeler olarak saymış çoğunu ama ağırlığı ne kadar olacak acaba
-
Giriş belgeleri hala yayınlanmadı ne zaman yayınlanacak acaba??
-
@dalinkuş 15-19 Mart tarihleri arasında yayınlanacaktır diye belirtilmiş
-
@prime1793 peki teşekkür ederim
-
Genel ekonomiden ortak alandan neler çıkabilir kaynak not bulabilen oldu mu?
-
@zenginmemur hocam maalesef not yok ne tarz bir soru gelir onu bile kestirmek zor gibi
-
@prime1793 hocam belge mi göndermemiz gerekiyordu benim aklıımda kalmamış yardımc olun ben sadece çıktı belgesi alıcaz sanıyordum
-
Sınav test mi arkadaşlar