Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sınava Kocaeliden gidecek olan var mı
-
arkadaşlar sınav giriş yeri için ''ankara sosyal bilimler üniversitesi b2 blok (eski valilik ek binası)'' yazıyor tam olarak neresi burası navıgasyondan bulamadım Ulus Atatürk heykeli cıvarındakı okul mu acaba ?
-
@happy-0 kocaeli degil ama sakarya var hocam
-
@tupacshakur evet ankara sosyal bilimler üniverstesi haci bayram turbesinin yakınında büyük bir ihtimal sınav ordadır ama yine de bakın
-
E mail hesabına bilgiler gelmeyen tek benim sanırım ?
-
ARKADASLAR SINAV GIRIS BELGESINE NASIL ULASCAKTIK UNUTTUM DA
-
@estergon-kalesi ben de varım yarın aramayı düsünüyorum spam kutumda da yok.
-
@samettin
https:/ /sem.asbu.edu.tr/tr/duyuru/ticaret-denetmen-yardimciligi-giris-belgesi-hk
slash lar arasındaki boşluğu silin. -
Mail attım hocam tarif ettikleri şekilde, olmazsa yarın ararım zaten.
-
@happy-0 banada gelmedi mail gönderdim. Bekliyorum.
-
Guy yazılısı gibi mi olur arkadaşlar sınav.Genel ekononomi bölümü için çalışmak için bir bilgi not kitap var mı?Ortak alan bilgisi kısmı için
-
bu mail bana hala gelmedi
-
@beirutde tekarar mail atin hocam gelmedi tekarar atabilirmisiniz diye gonderiyorlar
-
sınav belgesi için girdiğiniz sistemde bilgileri doldurdunuz mu ? ben sadece fotoğraf yükleyip belgeyi indirdim. sorun yaratır mı acaba?
-
@bskzr bende öyle yaptım hocam çünkü adımlar belge doldurun diye bir ibare yoktu resmi yükleyip ekranı yeniliyorduk
-
sinav saat kacta ve kac dakika?
-
@constanta 10.30 120 dakika
-
Arkadaşlar %60lık bölüme nasıl çalıştınız hangi kaynaklara baktınız
-
arkadaşlar ben ne okuycağıma şaşırdım açıkcası nasıl bir sınav ne soracaklar genel ekonomii diyor siz nelere baktınız dün 10 sayfa strateji baskanlığı verilerine baktım bana yardımcı olun nerelere bakmalıyım ticaret bakanlığının sitesindeki pdf lere baktım 160 sayfa yetişmez kaç gün kaldı ki şurda
-