Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Neden hocam o sorular nasıldı ki. Ticaret müfettişliğinde daha makul sorular gelmiş ama ticaret uzman yardımcılığında çok açık uçlu değişik sorular gelmiş. Hazırlayan kurumlar mı farklı o yüzden mi acaba
-
Sınav hakkında hiçbir şey bilmeden gireceğiz bakalım. Ortak kısım derya deniz ne çıkacağı meçhul
-
@dursundursun ne gibi sorular vardı?
-
O klasik bi sınavdı burda daha kaliteli bi sınav olacağını umuyorum burda en büyük dezavantaj tam olarak nasıl sorular ile karsilacagimizi bilmiyoruz
-
Geçen sene rekabet kurumunun sınavına katılmıştım test ve klasik sınav şeklindeydi yine bu üniversite yapmıştı sınavı, test soruları KPSS ayarındaydı ekstrem bir sınav olacağını düşünmüyorum. Genel iktisat içinde hem mühendisler hem bizim için ortak olacak sanırım fazla zorlamazlar genel olarak mikro makro büyüme kalkınma güncel veriler para banka yüzeysel şekilde sorarlar bence
-
%60'lık kısım ortak olacağı için çok uç yerlerden geleceğini düşünmüyorum umarım yanılmam.
-
100 soru olacaksa 60 soru ortak alan çok değil mi?Ya da 50 soru falan mı olacak sınav?Süre çok o zamanda
-
@zenginmemur ben de aynı şekilde düşünüyorum 60 soru ne sorabilirler ki. Ama süre 120 dk 100 soru olmasa bu kadar süre verirlermiydi bilemedim
-
Eski Sümerbank karşısı Sb blok nerededir bilen varmı arkadaşlar ?
-
@bulut25 eski sümerbank ulus heykelinin karşısı. Kampüs de onun yanı sorarsınız ordan
-
@nasipinshe teşekkür ederim hocam
-
Güncel ekonomi kısmında makro mikro para banka olur mu yoksa iktisat bölümünden girenler için mi söylediniz hocam@hakimehanımm
-
@niska-nenn genel ekonomi de güncel veriler olacak ilanda öyle belirtmişler. Yani sınava giren herkes bu kısmı çözecek. İktisattan girecekler içinde beşli iktisat derslerini teker teker saymışlar.
-
@niska-nenn ben internette aradım genel ekonomi diye büyüme kalkınmaya da değinilmiş teorilere girmemişler ama büyüme oranı 70 kuralı gibi temel kısımlar gelebilir. Ya da para bankada temel kısımları sorabilirler mesela paranın fonksiyonları gibi. Ama ağırlıklı olarak mikro ve makro bir de güncel verilerden çıkar diye düşünüyorum
-
@niska-nenn para banka konusu iktisat bölümunde var genel ekonomi kısmında bu konudan soru çıkmaz
-
Bilmeyen varsa göz gezdirmenizde fayda olabilir
-
Arkadaşlar dün covid testim pozitif cikti.Istanbulda yaşıyorum. Sınava farklı bir tarihte girme şansım varmi.Bu konuda bilginiz var mı.Mesai saatleri sonrasında öğrendiğim için bakanlıkta konuşamadım
-
Hocam en iyisi hem bakanlığa hem sınavı yapacak üniversiteye mail atın. En azından sınavdan önce bilgilendirmiş olursunuz.
-
@niska-nenn Her ikisinde mail attım hocam üniversite dönüş yaptı bakanlık ne derse ona uyarız dedi.Ama bakanlıktan bir dönüş olmadi
-
sınav yeri b blok eski valilik ek binası olan arkadaşlar eğer bulamadiysaniz ulus Atatürk heykelinin orada iş Bankası ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversite arasından ilerleyin yukarıda solda beyaz bina var orası güvenlikler var yine teyit ettirebilirsiniz