Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@sedatinho tesekkur ederim
-
@aşkar 1 tane dahi güncel soru yoktu
-
Ne zaman açıklanır sizce arkadaşlar?
-
Arbitraj var mıydı?
-
@zenginmemur ucuz yerden alıp pahalı yerde satmak sorusuna arbitraj dedim
-
Hukumetin manipulasyon yapmasiyla alakali bir soru vardi cevabini bilen var mi acaba ?
-
Şu soru hazırlama işlerini saçma sapan yeni kurulan üniversitelere vermesinler ya bu kadar sacma sorular sormak için çok kafa patlatmış olmaları lazım oturup en saçma biz soru hazırlayalım yarışına girmiş olmaları lazım
-
@primocarnera
bana kalırsa bakanlıklardan böyle işler gönderilince kendilerine farklı bir moda giriyorlar. kaliteli, eleyici sorular yapalım çabasıyla amaçtan sapılıyor biraz. kpss ve diğer kurum sınavlarından uzak kaldıkları pek takip etmedikleri ortada. format hakkında pek fikirleri yok. işleri de bu değil aslında mazur görebilirim ama işi alıyorsanız biraz da bakın formata demi.
güncel kısımdan soru gelmemesi çok şaşırttı beni. kaç sayfa şey okudum alanımdan feragat ettim
hayırlısı olsun güncel bilgiler diğer mülakatlarda işimiz yarar belki. -
Kesinlikle hocam.
-
kaç doğru yeterli olur acaba? 65 67 doğru heralde taban olur
-
@azsakallıdede bölüme göre değişir alan bilgisi sinavları nasıldı maliye iktisag işletme belli olmaz gibi hatta maliye iktisat 90 a yakin puanla kapatmistı
-
Uluslararası ticaretten giren var mı sınava
-
@zenginmemur ben işletmeden girdim. Sorular epey sürpriz oldu yani çıkmayacak güncellere çalışıp durmuşum genel ekonomi 5 6 soru dışında mantığını anlayarak yapılabilecek gibi idi. İşletme de orta zorluktaydı galiba ben çok anlayamadım o kısmı
-
Kamucu arkadaşlar vaziyet nasıl
-
Kimse yok galiba o zaman genel ekonomi konuşalım çok saçma soru sormuşlar. Philips eğrisi vardı , gelir sorusu yüzde 10 harcama sorusu 1.00 cevap, laffer eğrisi vardı,
-
Ulke fiyatlari dunya fiyatlarindan ticaret yapilmadan onceki durumda kucukse ne soylenebilir gibi bir soru vardi ne yaptiniz ?
-
@yelloww soruyu hatırladım ama şıklar aklımda değil
-
@yelloww siz hatırlıyor musunuz hocam şıkları
-
@yelloww dünyal fiyatları, ticaretten önceki yurt içi fiyatlardan yüksekse ?.... karşılaştmalı üstünlük- mutlat üstünlük vs vardı şıklarda, sanırım böyleydi.
-
Karsilastimali ustunluk icin bir diger mal daha olup onun da bilgileri verilmeliydi. Ancak tek mal old icin mutlak ustunluk var dedim.