Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
kamu bölümünden girdm 8 kişilik sınıftı 1 eksik vardı bizde de
-
Giridigimiz siniftakiler bölumdaslarimiz mi hocam orasini bilmek lazim. Ben iktisatci olarak I blok 119daydim mesela
-
@sedatinho branş bazında ayırmışlardı zaten fakülteleri, hatta sınıflarında liste sıralamasına göre yapmışlardı. Ben de ı-120 deydim 3 ya da 4 kişi yoktu.
-
@estergon-kalesi Blokları
-
Hocam bizim iktisatcilarin 4te biri girmedi mi napti
-
Genel de kurum sınavlarını üniversiteler yapınca soruları sınav günün akşamın da yayınlıyorlardı ama bunlar herhalde hiç yayınlamayacak
-
@sedatinho ben de 120 deydim hocam. Herkes iktisatciydi
-
@osabto keske yayinlasalar da ne yaptigimizi bilsek
-
@yelloww sanki hic eleyici soru yoktu. Benim tahminim 71-72 yapan kazanir iktisat icin konusuyorum tabiki
-
@sedatinho
benim de I blok ama maliye hocam branşım. sınıfta 4 kişi yoktu. 9 kişilikti sınıf. blokta maliyeci olduğunu bildiğim 5-6 kişi daha gördüm. aynı sınıftakiler aynı branştır elbette. -
Benim I Blok-203 iktisat 1 kişi yoktu
-
@tupacshakur benim de kamu yönetimi 2 kişi yoktu
-
Arkadaslar Asbusem'i aradim. Sinavla ilgilenen beyefendinin olmadigini,doneceklerini soylediler ama herhangi bir donus yapilmadi. 0312 596 47 30 numarali telefonu arayarak siz de sorularin yayinlanmasini talep edebilirsiniz.
-
@yelloww, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
edebilirsiniz
Ben aradım soruları yayınlamıcaz dediler. Sonuçları da yuvarlak konuştı gelecek haftalarda açıklarız dedi. Bekle dur şimdi geçir optikleri birkaç günde bitecek işe 20 kere aratırlar
-
Gercekten yıldık hocam artık.
-
@duha hocam maliye soruları sizce nasıldı ayrıca sınav hakkında değerlendirme yapabilir misiniz? Özellikle maliye alanı olarak kaçla kapatacağını düşünüyorsunuz?
-
Aradim telefonu acan olmadi. 1 saatlik işi sanki cok acaip biseymis gibi gelecek hafta aciklariz ne demek. Uyuzlar
-
@whshw 100 lira para aldılar sınav için ne kalem ne silgi ne dezenfektan verdiler. Bir de haftalarca sınav sonucunu bekletiyorlar. Şükür optik vardı yoksa aylar sürerdi herhalde
-
@mavikot ortak alana göre daha kaliteli sorulardı bence. Tabi hiç bilmediğim yeni duyduğum şeyler de vardı. Ben nispeten yüksek olacağını düşünüyorum.
-
Bana düşük kapatacak gibi geliyor çünkü 2 şık arasında kaldığım sorular çok oldu özellikle genel ekonomi kolay gibi görünse de ters psikoloji yaparak güncel ekonomik ilişkiler hiç sorulmadı uluslararası iktisat sorularını çoğu kişi karıştırmış olabilir