Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar Merhaba
Bende İşletme bölümünden girdim bu sınava
80 soru 120 dk sınav
her soru eşit puan ve yanlış doğruyu götürmüyor.
ÖSYM tarzından daha değişik bir sınavdı.
Genel Ekonomi bölümü;
-Uluslararası iktisat çoğunlukta
-Mutlak üstünlükler ve karsılaştırmalı üstünlüklerden epeyce soru vardı
-Toplam Talep Toplam Arz konusu da çoğunluk soru olan bir konuydu
-Avrupa birliği ile ilgili galiba 3 kadar soru vardı
Alan Bilgisi
-59. soruda işletme testine geçiyordu
-Örgüt, pazarlama, finans, Üretim, Toplam Kalite yönetimi gibi konulardan sorular vardı.
-Tahvilin cari değerini sormuşlar(hesaplayarak buluyordun)
Hatırladıklarım bunlardı.
Genel olarak sorular uzun ve yorum ağırlıklı geldi bana... -
mülakata giripte yıllardır eğer iş bulamayan arkadaşlar varsa çok güzel bir müjde olmuştur hayırlı olsun tebrikler
-
@prime1793 yanlış yere yazdım kusura bakmayın
-
Bu hafta açıklanır mı acaba güzel insanlar?
-
arkadaşlar tahmini ne zaman açıklanır sonuçlar? gıda mühendisi olup 70 barajını gecebileceğini düşünen var mı
-
Arıyorum fakat açan yok telefonu. Daha önce aradığını söyleyenlar hangi numarayı aramıştı acaba?
-
@azsakallıdede Cuma ya kalmaz diye düşünüyorum.
-
birisi 8'inde açıklanacağını söylemişti burada, eğer doğruysa..
-
Az önce aradım “en kısa sürede açıklanacak tarih verip yönlendirmek istemem” dedi hanımefendinin biri. Bu hafta için ne diyorsunuz dediğimde aynı şeyleri tekrarladı.
Arkadaş bıktım artık şöyle belirsizliklerden yeminle! Bir şeyler de planlı programlı olsun. Bak kardeşim şu tarih sınav şu tarihte açıklanacak şu tarih mülakat olacak vs. çok zor değil ama biz bekleriz ne yapalım?
-
sonuçlar açıklanmış. bakanlık internet sitesi duyurular bölümünde
-
Mulakata kalanlarin puanlari neden yazmiyor?
-
Bir saat önce aradım ya bir saat! Saçmalığa bak. Zor muydu sanki söylemek? Ne olacak bilsek sanki? Bıktım tümüyle bıktım bu işlerden. Açıklıyorlar puanımı bile göremiyorum. Nereden tutarsan tut saçmalık!
-
kaç doğru yaptık kaç puanla kalamadık,taban kaç bilmek hakkımız değil herhalde.
-
cidden ya ne puanimizi gorebiliyoruz ne kac dogrumuz var gorebiliyoruz azıcık şeffaflık zor olmamalı
-
Ben göremiyorum sonuçları. Link paylaşabilecek olan varmı.
-
-
Benim olmamış başaramadık yine. Bari kaç puanla elendiğimizi görseydik 1 soru yüzünden mi elendik acaba ne oldu ?
-
Her sınava gitmek için en kötü 500 lira git gel parası veriyoruz. Ama girdiğimiz sınavın sorularını görmeyi bırakın, aldığımız sonucu bile göremiyoruz.
-
Aynen öyle şeffaflık yok maalesef
-
Uzun sure Issizlik ne kadar zor bir durummus...maddi manevi bir kıyım.psikolojik savaş.. bu cumlem her basligin altına gider:((