Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sınava başvururken bilgiler giriyorduk ya dostlar nerden yapmıştık onu bilen var mı?
-
Bir arkadaş var hali hazirda bir kurumda çalışan. Aklımiza gelebilecek her ilanda ama her ilanda ismi var guyda var onda var bunda var şunda var. Tüm sınavları da kazanıyor maşallah. Ama hali hazırda çalışan birisi olarak biraz nefes almasa mı en azından kurum konusunda seçici davranmasa mı?Kötü niyetimden de demiyorum fakat bu kadar azim kendisine zarar verecek.Aynı anda 10 yere bölünüp ayrı ayrı çalısamayacak sonucta.
-
@hunter28 cimere yazın hocam, dönüş alacaksınız.
-
Arkadaşlar sınav başvuru belgesine nereden ulaşabiliriz ?
-
Arkadaşlar sınavı asbüsem yapmıştı. Kullanıcı adı ve şifreyi de mail atmıştı ama ben girince sınav sonucu göremedim. Paylaşmamışlar sanırım.
-
@yusufyigitt07, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar sınav başvuru belgesine nereden ulaşabiliriz ?
asbusem i diyorsanız ben baktım orda da yazmıyor sonuçlar ama yine de deneyin.
-
@eomer sınav sonuçlarını nerden öğreniyoruz hocam
-
Mülakat için neye bakmak gerekir acaba, kendi bölümümüz , iktisat ve ticaret hukuku yeterlimidir
-
2200 ek göstergeden başka bir 2200 ek göstergeli unvana geçmek istemek hak yemekten başka bir şey değildir. Bu kadar vizyonsuzluk Olamaz. Atanmışsın ne güzel çalış üst kurul uzman ol, müfettiş ol, sayıştay, hakimlik, kaymakamlık dene. Hayır yarın ticaret denetmenliğini kazansa başka bir unvan deneyecek. Bahsedilen arkadaşın 90 Üzeri kpss puanı var çoğu müfettiş-uzmanlık sınavlarına giriyor elbet bugün olmasa yarın müfettişlik kazanır. Yani denetmenlikte de duracağı süre belli. Bu kul hakkı değil de ne? Adamın puanı var her yere başvurur diyenler gelmeden yerimizi alalım
-
-
@hicks27 ARKADAŞLAR SINAV SONUCUMU OGRENMEK ISTIYORUM LUTFEN YARDIMCI OLUN NERDEN BAKICAM E POSTAMDA YOK SINAV SISTEMINDE DE YOK BEN MI GOREMEDIM ACABA
-
@eomer Yok hocam sınava başvururken bir form doldurduk ya onu kastediyorum giriş belgesi değil yazılı sınava katılırken doldurduğumuz form
-
Arkadaşlar kendi sınav puanim kaç onu neredrn ogrenebilirim
-
@samettin arkadaşlar ben cimere yazdım sizler de yazin belki ögrenebiliriz. Cok sacma bir durum neden ben kac puan aldigimi kac puanla elendigimi göremiyorum yani
-
Maliye bölümünden H.A isimli arkadaş ilgöç oldun guya girdin denetmenliğe girdin girmediğin yer var mı Allah aşkına? Amacın ney çok merak ediyorum mülakat fantazin mi var?
-
@hicks27 haklısınız il göç uzman yardımcısı olup listede olan var hayırlısı olsun hocam hakkınızda başka diyecek söz kalmadı
-
@papatyaçayı bunların gözünü toprak doyurur ikisi de taşra mesleği amaç ne acaba
-
Bahsettiğin kişi iktisat tan mı hocam ?
-
Arkadaşlar bu denilen arkadaşı tanıyan bizzat görüşen Varsa sorabilir mi hedefi nedir? Bu böyle nereye gidecek? Listede ismini görmek mi istiyor. En iyi sen kazanıyorsun en iyisi sensin mi diyelim. Tekrar İL göç gelse gene başvurur bulunduğum şehir iyi değil der başvurusunu yapar mı yapar
-
@papatyaçayı İl göç mülakatından birkaç gün önceydi sosyal medyadan bu arkadaşı takip ediyordum mülakata girmeden TBMM’nin seçtiği çok büyük bir bürokrat ile fotoğraf attı (ombudsman). İnanamamıştım ilk mülakatımdı referans dedikleri bu kadar alenileşmişti. O zaman dedim böyle adamları tutamazsın kurumlarda ordan oraya zıplar durur. Biz de böyle izleriz süreçte 3 sene il göç sınavının üstünden 1.5 sene geçti biz buralardayız. Daha da devam