Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@papatyaçayı
yani demek istediğim şu; ailevi durumlardan dolayı izmir guy olsa şu anki durumumdan daha iyi olur diye düşünmüş olabilir ve en nihayetinde henüz izmir guy için mülakat sonucunun ne olacağı meçhulken, eğer o olmayacaksa da şehir fark etmeksizin bir başka x ilanı dahi şu andaki bulunduğu durumdan daha çok isteyeceği bir durum olmuş olabilir ve ilanları kafasında bu şekilde belli kefelere koyarak her ihtimale karşın birçok ilana başvuruyor olabilir.Yani bu durum da ihtimal dahilinde. Kendi adıma bir ithamda bulunacak olsam bu ihtimali de düşünüp herhangi bir kötülemede bulunmaktan kaçınırdım açıkçası.
Ama belki de bunların hiçbiri değildir, sadece tatminiyet amaçlıdır ve siz haklısınızdır tüm öfkenizde ancak bilemeyiz, genelleme yapmamak gerekir diye düşünüyorum.
-
@düdüklütencere2 Önceki uzun yazınıza katılıyorum. Bu arkadaşın söylemlerinden dolayı insanlar bu denli öfkeli. Arkadaş sıklıkla etkinliklere katılan ve çoğu kişi tarafından tanınan biriydi. GUY’a başvurma sebeplerinden biri de Göç’teki rotasyondu fakat denetmenlikte de rotasyon olacağı aşikâr. Yani arkadaşın söylemleri bahaneden öteye geçemiyor. Puanımı aldım ve hakkım olana girerim deyip açık yüreklilik gösterseydi kimse laf etmezdi. Şimdi de pek laf edecek durumumuz yok elbette. Lakin her sınava girip yer işgal ederek ve ayrıca birine güvenip aleni yapması hoş olmuyor. Sitemler buna.
-
@duha ben de bir basligi daha sessize aldim. Hatta ekrana el salladim. Huzunlu bir vedaydi. Umarim bu huznu unutturacak guzel seylerle karsilariz.
-
İnsanların kafalarında öncelik sırası oluşturup ona göre istediği gibi hareket etme hakkı var kimsenin hayatında ne yaşadığını ve sebeplerini bilemezsiniz bilmeden etmeden kendi hayatınızdaki başarısızlıklarinizi başkalarından acısını çıkartmak yerine atandığı halde ders çalışarak sizi geçen insanların geçmemesi için daha çok ders çalışılması gerektigi kanaatindeyim İİBF alanında kimse kimsenin babasının oğlu değil etkinliklere katılmak katılmamak insanların kendi hayatıyla ilgili doğru veya yanlış kararları vermesine engel teşkil etmiyor arkadaşlara tavsiyem listelerde boşbos onlun bunun adını arayacaklarına sosyal mecralarda vakit oldureceklerine daha çok emek edip o listelerde yer bulmaya çalışsınlar İİBF böyle geldi böyle gidecek çünkü
-
@primocarnera bilader ne anlatıyon milletin avukatımisin sen 97 puan alan adam elenmiş aynen başarısız bu adam ne değişik tiplersiniz böyle
-
Arkadaslar puanlarimizin neden aciklanmadigini ve sonuncuyla ayni puani alan 12 kisinin taban puanini ogrenmek icin kurumu aradim. Kurumumuz boyle uygun gordu denildi puanlarimizi ogrenmek icin de basvuru yapacakmisiz.
-
Nereye başvuru yapacakmışız cimere mi?
-
uluslararası ilişkilerden listedeyim. mülakat gününe kadar beklediğim iki kurumun herhangi birinden haber alırsam (ve olumlu olursa) buradan feragat ederim. Yine buraya yazarım. Uluslararası İlişkilerden girecek arkadaşlarımın dikkatine. herkese başarılar dilerim
-
Arkadaslar listede olmak nasil bir duygu anlatsaniza biraz:D
-
İktisattan mülakata girecek olan arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum, iktisat ve genel ekonomi konuları yeterli olur mu mülakat için
-
tebrik ederim,ben de mülakata gireceğim.ilanda yazana göre iktisat konularından ve genel ekonomiden zaten sorumluyuz ayrı olarak genel kültür gelirse gelir.ticaret bakanlığı görev yetki ve sorumluluklarına biraz göz gezdirmeni de tavsiye ederim. bunun dışında hukuktan veya diğer alanlardan geleceğini düşünmüyorum hem zaten her alana ayrı sınav yapıldı hem de ilanda yazmıyor başka alan konuları. yakın gündemi de takip ettiğin zaman tamam olacağını düşünüyorum.
-
@bekirov-s Çok teşekkür ederim.
-
@düdüklütencere2 dediklerinize genel olarak katılıyorum ama ben direk kişiyi belirttim genelleme yapmadım ayrıca kişi kendi söyledi guy listesi açıklanınca izmiri yazmasının nedenini ailevi sebepler vs. diye ancak burada daha şehirler bile belli değilken başvuru yapması iyi düşünme ihtimalimizi bırakmıyor. inşallah en çok hak edenin ve ihtiyacı olan kişilerin kazandığı bir mülakat olur.
-
@primocarnera bunları yazan kişi olarak neden 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı başlığı altında "2019 KPSS AÇIKLANMADAN GELSİN DE HOCAM BAYRAM EDECEĞİZ 2019 LULAR BİZE ORTAKÇI OLMADAN.." diye ağladınız? Orda burda vakit öldüreceğinize kendinizi sınava hazırlayıp 2019lulardan daha iyi bir puan almaya çalışsaydınız ya?!
-
Sözlü sınav icin yazılı sınavda belirtilen konulardan sorumlu olacagimiz yazıyor. Anladigim kadariyla hukuk yok degil mi arkadaslar?
-
@papatyaçayı takip edenler de hala takip ediyor bunu. Ben kendi adıma zaten takip etmiyordum bayağı da atanamıyoruz diye sızlandığı halde. İyi de yaptığımı düşünüyorum. Aynı özlük hakkına, kendi mesleğinden daha düşük özlük hakkına sahip olan mesleğe geçiş yapmayı istemek nasıl bir mantık anlamıyorum. Şehiri bahane ediyor ama baştan seçseydi madem puanı da varmış, o kadar da sağlam referansı varmış ya.
-
@yelloww bende öyle düşünüyorum hukuk yoktur. Dunyada ve Türkiye deki guncel veriler sorulabilir sınavda sorulmamıştı
-
Arkadaslar daha once mulakatina katilan kimse yok mu ? Tecrubelerini paylasirlarsa cok sevinirim . Internette ya da herhangi bir yerde ticaret denetmenligiyle ilgili paylasim pek yok.
-
@yelloww Bu meslek adı altında ilk alım diye biliyorum.
-
@estergon-kalesi Doğru biliyorsunuz dostum. Önceden iki ayrı alım söz konusuydu Ekonomi Bakanlığı ve Gümrük Ticaret Bakanlığı altında. Ürün Denetmenliği ve Ticaret Denetmenliği için ayrı alımlar yapılıyordu. Bu birleşik unvan ile ilk alım. O nedenle eski bilgiler çok referans almaya uygun değil.