Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@paretowilfredo Bilgilendirme için Teşekkürler Üstad.
-
Belge fln goturecez mi arkadslar
-
Arkadaşlar merhaba, mülakattan sonra nasip olur da atanirsak sürec nasil ilerliyor bileniniz var mı? Hangi ile atanacagimiz mulakat sonucuyla birlikte belli oluyor mu? Yoksa egitimler tamamlaninca mi belli oluyor?
-
İktisat bölümü 78,75 ile kapatmış cimer yanıtı bilginize.
-
En yüksek hangi bolum kapatmış?Nasıl bir sınava girdik ben anlamadım
-
@zenginmemur 3 katı adaydan dolayı liste dısı oldugumu yazmislar ama iktisat bölumünde 3 katından cok daha fazla aday vardi
-
@cnsu son kişiyle aynı puana sahip olanlar da mülakata kaldı.
-
@estergon-kalesi mulakata 18 kisi kalacakken 12 kisi 78.75 aldigi icin 29 kisiye cikti sayi. Tuhaf
-
Arkadaslar yonetmelikte giris sinavi ile sozlu sinavin ortalamasinin alinacagi yaziyor. Biz daha puanlarimizi bile goremiyoruz nasil olacak bu ?
-
@yelloww evet, diğer branşlardan birkaç kişi fazladan mülakata kalırken, iktisat için bu durum biraz tuhaf oldu.
-
Arkadaşlar mülakatta nerelerden soru gelebilir tahminen acaba
-
@muzgor branşınız +Genel ekonomi konuları+ bakanlık- meslekle ilgili sorular ve güncel den soru sorabilirler. En azından kendi adıma kurgum bu şekilde.
-
4 soru mu sorarlar
-
@muzgor Soru sayısı anlamında yazmadım, sorulabilecek konular anlamında yazmıştım. Kaç soru sorarlar bilemem.kaç soru sorarlar bilemem.
-
Ya arkadaşlar konular hakkında bilgim var fakat mülakatta sorulunca sanki öylece kalacakmışım hiç cevap veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Sizde de böyle bir durum var mı yoksa sadece bende mi böyle bir sıkıntı var?
-
@keynesyensentez Olağan durum
-
Ben de bu durumdayım hocam
-
@keynesyensentez Sakin olmaya çalış, herkes sen gibi heyecanlı olacak. Onlarda bunu fark edecekler oraya kadar gittiysen bilgin tabiki vardır. Kendine güven ve kendin ol, tanımasamda eminim yapacaksın
-
Yaa çok teşekkür ederim Hocam inşallah dediğiniz gibi olur birkaç gün sonra mülakat var çalışsam mi çalışmasam mi bilemiyorum. Sanki çalıştıkça iyice stres yapıyorum her şey birbirine giriyormuş gibi hissediyorum. Bugün giren arkadaşlar izlenimlerini aktarırlarsa belki biraz rahatlarız
-
@bytheodoras, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
uluslararası ilişkilerden listedeyim. mülakat gününe kadar beklediğim iki kurumun herhangi birinden haber alırsam (ve olumlu olursa) buradan feragat ederim. Yine buraya yazarım. Uluslararası İlişkilerden girecek arkadaşlarımın dikkatine. herkese başarılar dilerim
Uluslararası İlişkilerden listede olan arkadaşlarıma duyurulur. Beklediğim bir kurumun süreci olumlu sonuçlandı. Mülakata girmeyeceğim. Listeyi 11 kişi olarak düşünebilirsiniz. Saygılarımla