Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@gpale iyi bir şekilde sadece ingilizce çalışılırsa alınır bence hocam .ama yds 70 üstü olmalı .Bir de kontrol eden birilerine ihtiyaç var tabiki .
-
@ekeblad uzman yardımcılığı sınavıına katılmaya hak kazananların puanları neden görülmüyor bilginiz var mı
-
@80üstamadnnmsz yok hocam keske olsaydı .bence olması gerekiyordu
-
@ekeblad çok sakıncalı bir durum .
-
@80üstamadnnmsz hangisi sakıncalı değil ki ? Kişi listesi acikladiklarina şükredelim .
-
Merhaba arkadaşlar.
1-Ocak ayında İşletme Bölümü alan bilgisinde ne tarz sorular soruldu? Bilen var mı?
2-Bir de bu Genel Ekonomi soruları ne tarz geliyor?
3-İşletme ve genel ekonomiye çalışabileceğimiz kaynak önerileri var mı?Bakanlığın sitesinde 2015 yılına kadar olan eski sınav soruları var ama o tarz sormuyorlar diye duydum. Bu sitede 2020 konu başlığında sorulan soruları paylaşmamışlar gördüğüm kadarıyla.(orada da bu tarz bir soru sordum, copy paste izin vermediği için burada da özgün bir soru yazıyorum )
Şimdiden teşekkür ederim. Herkese başarılar!
-
@vielendank damdan atlar gibi giriyorsunuz foruma hiç araştırma yapmadan işiniz bitince gidiyorsunuz bir de soruları paylaşmamışlar falan diyorsunuz hiç bakmadığınız belli
-
@gpale diğer başlıkta 63 sayfayı sınav tarihinden itibaren açıp göz gezdirdim. Orada sadece bir arkadaşımız İktisattan sıralayarak birkaç soru paylaşmış. Onun dışında başka başlık da bulamadım. Saçma üslubunuzu bir kenara bırakmanızı rica ediyor, İşletme sorularını paylaşan bir yorum varsa damdan düşermiş gibi yazmanızı temenni ediyorum.
-
@vielendank işletmeden ABC analizi ile ilgili bir problem çıktı. 2. soruda melek yatırımcı ve risk sermayesi tanımlarını sordu. 3. soru ürüne göre üretim yapan bir işletme nin olası organizasyonel yapılarını karşılaştırın gibi bişeydi. 4. soru yu hatırlayamadım hatırlarsam tekrar yazarım
-
Ne zaman açıklanır sizce
-
@uluslarcıkız önceki sınav tam 2 ayda açıklanmıştı. Ticaretten önce ASBÜ rekabet kurumunun sınavını yaptı 25 günde açıklandı. Tabi bizimkine bayram tatili arası da girdi.
-
Duyumu olan var mı yine iki ay mı sürer sizce açıklanması
-
@umuthepvar bence sürmez hocam . ASBÜ rekabet kurumu sınavını da 25 gunde açıklamıs
-
@vasıflıişsiz hocam rekabette kac kisinin kagidini okudular?
Bizim sinavda kac kisinin okuyacaklar? Bu da onemli bence. Rakamlar yakınsa bu cuma aciklanir denilebilir. -
@theturinhorse bence bizimki daha azdır sayı olarak. sınava gelmeyen de çok olmuş. insallah cuma acıklanır
-
@vasıflıişsiz ama şöyle yazılılar erken okunmuş olabilir de bakanlıkta süreç uzun olabilir belki ondan geç okunmuş olabilir mi
-
@vasıflıişsiz öncekı sınav 2 ayda açıklanmış ama
-
@yaşamkandemir onceki sınavı yapan okul farklıydı. O yüzden erken açıklanır dıye tahmin ediyoerum ama belli de olmaz .
-
Geçenki ilanda yazılı sınav sonucundan 13 gün sonra başladı mülakatlar. Eğer yarın açıklanmazsa eylül ayına kalır kesin mülakatlar, zira muayene memurlarının mülakatı 23-27 ağustos haftasına konulmuş.
-
Arkadaşlar merhaba. İktisat alanından ben de mülakata girmeye hak kazandım. Önceki alımda mülakatta ne sorulduğuna dair 2020 topiğinde fazla bir şey göremedim. Eğer giren arkadaşlarımız varsa hangi alanlardan ve ne sorulduğunu, kurumla ilgili soru gelip gelmediğini söyleyebilir mi?