Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
Unutuldu mu bu?
-
@blueberry Hocam msb'nin listeleri hep geç açıklanıyor. Mülakatları ve mülakat sonuçlarını çok hızlı açıklıyorlar ama ilk liste ve işe başlama süreci çok uzun oluyor maalesef
-
Geçen sene kazanıp tüm prosedürleri yerine getirdikten sonra farklı bir kurum için feragat etmiştim bu meslekten. Merak ettiğiniz hususlar varsa bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.
-
@a-c-pigou msb uzman yardımcılığına mı yoksa silahlı kuvvetlere mi başvurmuştunuz?
-
@carpe-vita msb uzman yrd. fakat diğer mesleğin sürecide aynıydı yanlış hatırlamıyorsam
-
@a-c-pigou Alanınız nedir? Sorular daha çok kişinin mezun olduğu alandan mı geldi? Mülakatın büyük kısmı İngilizce oluyormuş diyorlar ne kadar doğru? Mülakat komisyonun tavrı sert ve soğuk muydu?
-
@carpe-vita işletme bölümü mezunuyum p18 ile başvurmuştum. Sorular bana 2 çeko 1 işletmeden gelmişti çeko sorularında bocaladım onun yerine makro maliye anayasadaki bütçe hükümleri ve eski anayasa hükümleri ile kıyası soruldu.30-40 dakika kadar sürdü diye hatırlıyorum makrodan genel bir tekrar yapıldı desem yanlış olmaz.bazı kişisel sorular soruluyor kurumun stratejik önemi göz önüne alınarak.komisyonda 4 sivil 1 asker yönetici vardı kimisi sıcak kimisi nötr. İngilizce konusunda CV'nizde konuşabildiğinizi gösteren bir husus varsa 2-3 dakika konuşmanız istenebilir. O dönem giren tanıdıklarımdan hiçbirinde baştan sona ingilizce konuşma gibi bir şey duymadım. Fakat Silahlı kuvvetlerde olabilir onun hakkımda bilgim yok.
-
@carpe-vita ortalama 10-15 dakika kadar sürüyordu mülakat benimki biraz uzun sürmüştü diğerlerine kıyasla
-
@carpe-vita başvuru tarihi sona erdikten 6 ay kadar sonra belli olmuştu mülakat tarihleri. sms olarak bildirilmese birçok aday unutmuştu muhtemelen. Sonrasındaki süreç çok hızlı işlese de sağlık prosedürü işlerin biraz daha uzamasına sebep oluyor.
-
@a-c-pigou detaylı yanıtınız için teşekkür ederim
-
@carpe-vita rica ederim
-
@carpe-vita Anladım hocam. Teşekkürler.
-
başlık günceldir...
-
güncel..
-
Geçen yılki gibi çok geç açıklanacak herhalde. Bir buçuk ay oldu hala ses seda yok
-
Bekliyoruz ama ses yok hâlâ
-
@paretowilfredo üstad bu ne zaman açıklanır?
-
açıklansa artıkkkkkkkk
-
-
arkadaşlar bence uzun süre açıklanmaz bu umudunuzu yıkmak istemesem de... her sene liste açıklanması bile aylar sürmüş bir kurum bir anda hızlı açıklamaz bence