Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
HMUY'da da olan arkadaşlar feragat edecekler mi?
-
@rmznsymn hayırlı olsun bakanlığı arayıp ulaşabilen var mı süreç nasıl olacak? Sağlık raporu için tebligat yapılacakmış
-
Halen acıklanmadı degılmı?
-
@dervis süreci bilmiyorum ama bu sağlık raporu nasıl olucak. Neye bakıyorlar yani
-
@rmznsymn hayırlı olsun dostum.
-
@rmznsymn TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ, JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
VE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI SAĞLIK YETENEĞİ
YÖNETMELİĞİBahsi geçen yönetmelikte birçok konu yazılı. Yaklaşık 13-14 klinikte muayene olmayı gerektiren uzun bir süreç. Her hastane aynı özeni göstermiyor diye biliyorum. Yönetmeliğin anlaşılması biraz güç biraz karıştırmak okumak gerekiyor. Çok basit bir kontrol olmadığını söyleyebilirim çeşitli tahlillerle başlayıp vücüdunuzdaki izlere kadar incelenmeyi gerektiren bir süreç. Kazananlara hayırlı olsun.
-
@a-c-pigou eyvallah hocam sağolasın
-
@a-c-pigou eyvallah hocam sağolasın
-
@onuktekin eyvallah kardeşim sağolasın
-
@a-c-pigou Hocam size dm attım acaba müsait olunca dönebilir misiniz?
-
@rmznsymn Hocam sizin bölüm ne?
-
Maliye hocam benim bölüm. MSB uzman yardımcılığı
-
Memurluk ne zaman açıklanacak acaba, bekleyen var mı?
-
@mirakar hocam ben 81 puanla başvurdum ama geleceğini pek sanmıyorum
-
@papatyaçayı benim de 85 umarım gelir hocam ya
-
ı. 4 asil msb uzman yardımcılığından feragat edecekmiş. Haberiniz olsun.
-
Umarım doğrudur 5. Yedeğim belki bi şansım olabilir
-
@platypus Hiç umudum yokken bu mesajınızla umutlandım. Bu sınav süreçleri çok yıpratıyor en ufak umuda tutunmak istiyoruz. Rica etsem, konuyla ilgili bizlere gelişmeler hakkında bilgi verebilir misiniz? Feragat edecek arkadaşların kararları kesin mi ve hepsi MSB mi yoksa TSK var mı? Bilgilendirirseniz çok müteşekkir olurum.
-
Bu ilandki bütün yedeklerin şansı yüksek. Sanırım 7 yedek var. Ben de feragat etmeyi düşünüyorum. Çevremde de hmuy ve mgk kazananlar feragat edicek
-
@sucr1 acaba hukuk mezunu olup da feragat edecek var mı aralarında?