Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
Kaçla kapatır arkadaşlar
-
@keynes5 arkadaşlar msb uzman yardımcılığına başvururken sadece tercih yap kısmı var o kısımda tercih edeceğim kadro çıkmıyor siz nasıl yaptınız puan türümü seçemiyorum çok garip ibr başvuru ekranı
-
@80üstamadnnmsz Hocam önce genel bilgi kısmını aşama aşama yapın. Sonra direkt tercih kısmına yönlendiriyor site.
-
@carpe-vita çok teşekkür ederim yaptım. Bir de sizce 93,5 a gelir mi
-
@80üstamadnnmsz 93,5'e kesin gelir, hangisine başvurdunuz?
-
@80üstamadnnmsz hangisi için hocam?
-
Arkadaşlar ben başvuruyu tamamladım ama puan türü seçemedim bir sorun mu var yoksa ben mi yapamıyorum
-
@leontief75 hayır hocam. Orada puanların görünmesi önemli.
-
Ne zaman belli olur acaba listeler
-
@carpe-vita msb uzman yardımcılığı
-
@keynes5 haftaya açıklanabilir
-
Arkadaslar sıtedekı Basvuru formunu doldurup yuklememız mı gerekiyor, ekleyecek bı yerde bulamadım aceba basvuru formuna gerek yok mu?
-
@sinapsis başvuru formu vs yok hocam. Direkt siteden bilgi aşamalarını yapıp tercihinizi belirtiyorsunuz.
-
@carpe-vita çok teşekkür ederımm️
-
tahmini olan var mı?
-
Geçen sene mülakata katılacakların açıklanması 1- 2 ay felan sürmüştü diye hatırlıyorum. Başvuran olmuş muydu geçen sene ?
-
Geçen sene 10 Ocak'ta başvurular bitmiş ve 8 Haziran'da mülakata katılacak kişilerin listesi açıklanmış arkadaşlar Size geçen senenin linkini atayım. https://forum.tercihiniyap.net/topic/6056/milli-savunma-bakanlığı-ve-genelkurmay-başkanlığı-uzman-yardımcılığı-2019/121?page=7
-
@asım-us Link Mülakatın açıklandığı tarihin sayfasına yönlendiriyor.
-
@blueberry Yazdım hocam geçenn seneki durumu
-
@asım-us Koronadan dolayı bayağı ertelenmiş. Hazine ve maliyede de aynı durum olmuş geçen sene. İletişim başkanlığının alan sınavı da bir hayli ertelenmişti. Bu sene ne olur bilinmez ama Mart ortasından önce beklemiyorum ben şahsen.