Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
@80üstamadnnmsz bunu anlayan var mı gerçekten? maddeye göre bizden bir şeyler istemiş sonra hakkımızda bilgi verecek kişilerin bilgilerini istemiş sonra sabıka kaydımızı isteyerek bitirmiş gibi geldi bana ancak aksi de söylenebilir tc kimlik numarası ve ikametgah bilgileri de bizden istenmiş olabilir
-
@80üstamadnnmsz hocam ben ifadeye göre 2 kişinin TC numarası iş ve ikametgah adresleri verilecek diye anladım. Yazmıyor ama ben telefon numaralarını da yazacağım.
-
@aybs7 bu dediğiniz ifadeyi ve "bilgi verecek 2 kişi" talebini formlarda bulamadım. Hangi alım ve/veya formdan bahsediyorsunuz acaba?
-
@kagen sınava gelirken getirilecek belgeler kısmında yazıyor hocam uzman yardımcılığı için.
-
TC kimlik numarası ifadesi tekil kullanılmış. Bence bizden bahsediyor.
-
@aybs7 özgeçmişin detayındaymış. Gece yorgunluğu ile hatırlayamadım. Teşekkür ederim yanıtınız için.
-
@leventdespoir hocam ben bu kişilerin isim soyisim iş ve tellerini yazacağım sadece diğer türlü sabıka kaydının beyan edildiği özgeçmiş diye bitirmezdi heralde
-
mülakatınız ne zaman arkadaşlar?
-
@muzmin Cuma, sizin?
-
@carpe-vita Bu Cuma mı? Ben girmeyeceğim, bilgi edinmek için sordum sadece.
-
@muzmin Evet
-
@carpe-vita Başarılar dilerim
-
Arkadaşlar TSK mevzuatı MSB mevzuatı derken neye çalışıyorsunuz tam olarak, kapsamı çok geniş geldi bana.
-
@gugukkusu1 gecen yıl ne tarz sorular gelmiş bilen varr mı arkadaşlar ?
-
Daha once giren varsa soyleyebilir mi mulakata girince direk belli oluyor mu?
-
Arkadaşlar başvuru kılavuzunda yazan "Uzman yardımcılığı giriş sınavı formu" dediği tercihlerim kısmındaki sınav giriş belgesi mi?
-
@carpe-vita O değilmiş eski duyurudan buldum
-
Mülakata girenlerin tecrübe paylaşımlarını bekliyorum
-
@carpe-vita yorucu uzun bir güne hazır olun
-
@80üstamadnnmsz Hocam siz msb uzman yard (1) için mi girdiniz? Alanınız neydi? Soruları söylemeden süreç hakkında kısa bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem