AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@gpale hakkı ve ihtiyacı en çok olanlara nasip olacak bir sınav olur inşallah.moral bozmak istemem ama birincisi HMUY burayı hic etkilemeyecek bence istanbul seçeneğinden dolayı ikincisi eğer alım ankara ve sözlü sinav sınavsa inan ki yds si olan o kadar çok kişi çıkıyo ki herkes bu ilanı mı bekliyodu diyosun ama işe giripte bu tarz ilanları bekleyen arkadaşta çok tarihte böyle ilanlar çok gördüm dediğim gibi inşallah ben yanılırım
-
@silence kendi tecrübemden yola çıkarsam RTÜK başvurularında işletmeden 5 kişi alındı yanlış hatırlamıyorsam ve 20 kişi mülakata hak kazandı,yds 60 istendi, 20. Kişi 89 küsür ile kapattı.yds 60'ta böyleyse 70 daha seçici olur. Bir de yds çok farkettiriyor yani HMUY'a baktığınızda bile 2 bin kontenjanın 650 civarı doldu sadece ve burada istanbul etkisi de vardır ama daha çok dil odaklı bir olaydı. Yds 0 dan 70e kısa sürede çıkmak çok zor, çok seçici bir sınav yds.
Bir de bu sene çok ilginç başvuran ve kazananların yarısı sınava bile girmiyor -
@gpale kesinlikle 70 yds çok seçici en basitinden 60-70 aralığına takılan çok insan var ama HMUY , BDDK gibi ilanlarda başvuru sayısı bile dolmuyor çünkü maalesef sadece istanbul kriterinden dolayı benim gibi çok başvurmayan var elinde yds varsa memur maaşıyla istanbul yerine ankara daha cazip geliyor bu yüzden bu tarz ilanlar bekleniyor ama 250 çok iyi bir sayı ondan pek yüksek kapatmayabilir
-
@mahalanobis Rtük 3 ayda alımı sürecini tamamladı yetmedi 2021 için de alım yapılacağını duyurdu. Ortalama aynı tarihlerde yayınlanan ilanın ilanından hala ses yok. Düzgün bir bilgilendirme de yok. Bana da 2019-2020 kpss puanlarının geçerli olacağı söylendi ama 2021e bile kalabilir bu gidişle daha önceki asdep alım süreçlerine bakılacak olursa.
-
@elika rtük ne zaman için ilan planlaması yaptı?
-
@sipahi Pareto üstat Ekimin başında tabloda yer verdi;
Kasım ayında ilan geldi;
https://www.tercihiniyap.net/m/ilan/rtuk-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2020-h11795.html
-
@sipahi ibrahim uslu kendi twitter hesabından duyurdu 2021 için alımlar devam edecek kpss ve yds ye hazırlanın diye tivit atmıştı. Rtükün kendi twitter hesabından da yayınlandı.
-
Arkadaşlar daha önce paylaştığım ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr adresine attığım e posta neticesinde telefon numaram istendi ve arandım. Bakan hanımın burdan yazılanlara bizzat baktığını söyledi telefondaki kişi. Siz de atarsanız belki daha fazla dikkat çekebiliriz. Biliyorum çok da işe yarayacak gibi duran bir yol değil ama denemekten de zarar gelmez
-
@nasipinshe yapma yav o kadar şaka yaptım bir de şişli etfal falan
-
@nasipinshe hocam herhangi bir bilgi verildi mi yoksa yine sitemizi takip edin mi denildi
-
@elika telefonla arayıp olayı daha detaylı olarak not aldılar. Bakan hanıma bildirecez dediler o kadar
-
Umarim yds puani yuksek istenmez.
-
İnşallah YDS istenmez istense bile düşük istenir olabilecek kadar fazla kişi kapsaması tüm İİBF bin hayrına olur.( umarım linç yemem :))
-
Arkadaşlar benimde gönlümden iki hafta öncesine kadar Yds şartı düşük gelsin geçiyordu Ama yaklaşık 1 sene emek verip sonunda puan aldım. Bunun fırsat maliyeti de guy sınavında yeterli puan alamamam oldu. Yani Yds için de büyük emek harcayanların olduğunu unutmayalım lütfen
-
Ben de YDS'ye bir yılımı KPSS'ye de ayrı bir yılımı verdim. Yani yıllardır ders çalışıyorum. Umarım emek veren herkes emeğinin karşılığını alır inşallah diyeyim ben de.
-
@willsmithh Zengin memur bayrağı sana mı devretti dostum
-
Yds si olan ve olmayanlar cuma ankarada kızılay heykelinin önünde bulup dövüşelim ve kim kazanırsa kazansın bu muhabbeti kapatalım
-
Yds'm yok! Televizyonun taksiti bitsin inş onuda alıcağız!!
-
Yalnız belirteyim ben yds'yi parayla almadım. Bir süre kursa gitmiştim ama kurs sonunda 60 alabildim sadece kurstan yeterince faydalanamadım. Sonra kendi kendime internet üzerinden sürekli makale okuyarak çalışarak çabalayarak aldım. (85 üzeri bir puanım var bu arada.)
-
Minimum 70 YDS ister umarım.