AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
P3 ıle alıyor degıl mı?
-
@schossow99 yds puanım var ama son olanlardan sonra (guy sınavı ) olabildiğince herkes yararlansın istedim nacizane.Kendim hem dil hem kpss puanım var biri olmaz ise biri olur sorun yok
-
@guyguy26 belli degil galiba.o kadar alan sinavina girdik uzmanlik icin alan puanlariyla alim yapilmasi daha uygun olur aslinda.
-
@gören bu biraz sizin tercihiniz olmuş.guy sinavina hic hazirlanmadim.ama iyi bir firsatti.
-
Bu ilanın detayları hala belli değil. İlginç hiç kimsenin aklına da gelmiyor bence kurumda. Yani ilan detaylarını açıklamayan bir kurumun sınav sonuçlarını falan açıklaması heralde rahat 1.5 seneyi bulur. Bu arada yds puanım yok ama istiyosa da istemiyosa da bi an önce açıklansın, en azından bir kaç arkadaş hedefine ulaşır da başka kurum sınavlarındaki yoğunluk da azalır
-
@billofrights zaten forumda takip edenler bilir benimde hiç puanım yokken YDS olmasını bunun eksiklik olduğunu söyledim her zaman yine hala söylüyorum. İlk kez yönetmelik çıkacak işin aslı yüksek puanlar ve YDS sahiplerine az buz da olsa ilan geliyor ancak özellikle 85 90 puan ve YDS si olmayanlara artık hiç bir meslek kalmadı.Nacizane bende daha fazla kişi yararlanır diye düşünüyorum.Öyle bir yarış varki teşbihde hata olmaz artık kardeşi kardeşe kırdırıyorlar hepimizin hakkında hayırlısı.
-
@willsmithh, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@billofrights zaten forumda takip edenler bilir benimde hiç puanım yokken YDS olmasını bunun eksiklik olduğunu söyledim her zaman yine hala söylüyorum. İlk kez yönetmelik çıkacak işin aslı yüksek puanlar ve YDS sahiplerine az buz da olsa ilan geliyor ancak özellikle 85 90 puan ve YDS si olmayanlara artık hiç bir meslek kalmadı.Nacizane bende daha fazla kişi yararlanır diye düşünüyorum.Öyle bir yarış varki teşbihde hata olmaz artık kardeşi kardeşe kırdırıyorlar hepimizin hakkında hayırlısı.
ben 8 sene once bolumu ing secerken daha bugunleri tahmin ediyorum da kac senedir yda nin onemini kavrayamayip hala full alan kasiyorsan dicek bisi kalmiyor biraz ufku genisletmek lazm
-
@cnkmo26 bana mı diyorsun hocam anlamadım
-
Yeni duyumu olan ?
-
@gpale, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Yeni duyumu olan ?
2021 kpss den sonraya kalmasa bari ilan
-
@cnkmo26 bu ilani yanlislikla verdiler bence 25 yazacakken 250 yazmislar. Nasil duzelteceklerini dusunuyolar ya da unutturmaya calisiyorlar
-
@sedatinho bölüm listelerine ayırmazlardı
-
@gpale
bknz. 2017 İş Müfettiş Yardımcılığı -
Daha aralık ayında yapılan sözleşmeli personel mülakatı açıklanmadı. Dolayısıyla Ben bu ilan için bayramdan önce bi duyuru geleceğini çok zannetmiyorum. Keşke bir an önce belli olsa da ona göre biz de bir yol çizsek. Hem yds hem kpss puanımın geçerliliği bitiyor. Ne olacağını bilemediğim için tekrar hazırlanıyorum.
-
YDS istenirse son 5 yılın mı istenir acaba bilgisi olan var mı?
-
Bu alımın önündeki engeller kalktı gibi haydi hayırlısı
-
@avemim genelde son 2-3 yıl isteniyor
-
@colebusthe10 Tam aksine dostum. Böyle bir kadro kalmadığı için artık iki ayrı bakanlıktan iki ayrı alım bekleyeceğiz. 250 kişilik alımın kadronun ilgası ile bir hükmü kalmadı ne yazık ki şu aşamada.
-
Yds olur olmaz tartışması amacım değil ama bu ilanın akıbeti ne olacak?
-
Arkadaşlar ilgili kararnamenin geçici maddelerini inceleyin isterseniz belki ilanların akıbeti ile ilgili maddeler vardır. Benim inceleme şansım olmadı