AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@niska-nenn acaba yds şartı tüm bölümler için mi olacak bilginiz var mı
-
@gugukkusu1 o kadarını bilmiyorum hocam ama Yüksek ihtimal a grubu için ortaktır. İlana uzun zamandır bakmadım ama sanki psikolog vs de alıyordu ve o tür ilanlarda YDS istemiyor
-
Hepsi için P3 puan türünden mi ilana çıkılacak bilginiz var mı ?
-
Bazı bakanlıklar YDS istemiyor ama bu ilanda tüm İİBF bölümlerinde YDS şartı olacaktır diye tahmin ediyorum diğer bölümlerin bazılarında YDS olmayabilir hayırlısı olsun
-
@niska-nenn kaç olacak puan acaba 70 mi
-
70 yds. Nisan başı gibi bakanlık ayrılacakmış onu bekliyorlarmış
-
@niska-nenn hocam çok teşekkür ederiz bilgi için. Ne şekilde ayrılacak bakanlık belli mi acaba? Aile ve Sosyal hizmetler bir bakanlık çalışma başka bir bakanlık mı olacak
-
@siyaset-bilimci aile ve çalışma olarak ayrılacakmış. Yaza da teftiş ilanına çıkılacakmış. Teftiş kısmını aile olarak anladım. Şuan 60 müfettiş varmış toplamda, 7-8 ay turne sürüyormuş. Teftişin rahatlaması için alım yapılacakmış.
-
@gugukkusu1 eğer yds şart olacaksa tüm bölümler için olmalı olmayacaksa hepsi için olmamalı. Ayırmak doğru olmaz sonuçta hepsi aynı kadro etik durmaz bence.
-
@elika ben az önce aradım:
+alım ile ilgili bir gelişme var mı acaba?
-hayır yok.
+öyle mi?
-evet.(derin bir sessizlik)
-olsa siteden görürsünüz zaten gelişmeleri.
kapanış:) -
@mahalanobis Umarım bu ilan HMUY kazanan listesinden sonra gelir ve kazanamayan ve yeni başvuracak arkadaşlar için bir kapı olur. En azından belirli bir grup başvurmaz diye tahmin (ümit) ediyorum. Her ilanın erken gelmesi çok faydalı olmuyor. Sonra aynı isimleri 10 ilanda görüyoruz. Geçen bir müfettiş hanımın duy guy ne varsa başvurduğuna dair bir şey gördüm. Üzücü.. O yüzden çok arayıp sormamak bazen daha faydalı gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@doriangray müfettiş guya mı başvurmuş??
-
@doriangray maalesef ki herkesin menfaatini aynı anda gözetmek mümkün olmuyor,keşke dediğiniz gibi sistematik bir şekilde ilerlese işler.Ama biz de istatistik mezunları olarak ilan göremiyoruz şuan yolunu gözlediğimiz tek ilan..ondandır telaşımız ..yoksa tabiki dediğiniz birileri atandıkça hemen diğerine sıra gelse kimse mağdur olmasa..hepimiz için zor,yıpratıcı bir süreç.Umarım hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mahalanobis hocam sence istatistik için yds istenir mi? Bazı bölümlere yds istenir demişlerde ondan sormak istedim.Ki istenirse kontenjan dolmaz o ayrı mesele:(
-
@altuleo muhtemelen istenir hocam
-
@doriangray HMUY sonucu burayı pek etkilemez HMUY alımı istanbul bu ilan ankara sanırım kazananların çoğu ankara kriterinden dolayı buna da başvurmak isteyeceklerdir
-
@silence bölüm bazlı puan ve yds gelirse çok sıkıntı yaratmaz hatta iktisat ve işletme gibi alanlarda boş kontenjan bile kalır
-
Daha önce bir arkadaş Hmuy’un eylül gibi başlatacağı duyumunu yazmıştı. Bunun başvurularının nisanda açılacağına dair benim duyumum var. Sonuçlanmamış olursa hmuy yine herkes başvurur
-
@gpale inşallah öyle olur ama ben tam tersi bölüm bazlı ve yds isterse iktisat ve işletme dışındaki bölümlerin boş veya düsük kapatacağını düşünüyorum.Eğer sadece sözlü olursa beklenenden yüksek kapatacak bir ilan olur genelde öyle olur
-
@silence uluslararası kesin tam ve eksiksiz kapatır ondan eminim ama işletme için konuşursam 140 kontenjanın üstü hep fire ile kapatıyor. Tab daha ilan yok bu konuşmalarımız hep farazi.