Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
İktisat 94.3 olmuş benim
-
Kamu yönetimi kaç puanla geldi mülakata kalan arkadaslar yazarlarsa en azından bir fikir edinmiş oluruz
-
Uluslararası ilişkiler 94,92 ile olmadı:(
-
Arkadaşlar feragat etmek ne anlama geliyor? Listeye girdiği halde sınava girmek istemeyen olursa feragat edip aşağıdan kişiler mi çağırılacak? Teşekkür ederim
-
@kamucubey hocam tam bilmiyorum ama genelde feragat işi mülakattan sonra asil ve yedek belirleniyor asillerden biri başka bir kurumuda kazanmissa hakkından feragat ediyor yedekten birisi hak kazaniyor
-
İşletme 92.8 giremedik listeye
-
Liste yayınlamasalar bile, bölüm bazlı taban puanları yayınlamalılar bence
-
@bytheodoras katiliyorum, arti olarak sinava hak kazananlardan kimin kacinci oldugunu da gorebilmesi gerektigini dusunuyorum. belki mulakat tarihleri ile beraber yayinlanir.
-
ticaret bakanlığı da yayınlamamış puanları bence tepkimizi göstermeliyiz şeffaf olunmalı
-
@80üstamadnnmsz arkadaslar ben iktisattan 91 puanla basvurmustum olmamis galiba ama hicbir sey goremiyorum malesef sitede mailime de baktım hiç bir şey yok nerden baktınız siz yani kazananlara mail mi gelmis
-
@samettin hayır mail gelmedi, bakanlığın sitesinde duyurular kısmına bakarsanız oradan sizi edevlete yönlendiriyor. Giriş yaparak mülakata katılmaya hak kazanıp kazanmadığınızı görebilirsiniz.
-
Merhaba, Bakanlık ile ilgili sorusu oLana yardımcı olabilirim.
-
ben basvuru sonucunun aciklanmasinin uzun surmesi nedeni ile listenin sozlu sinav tarihleriyle birlikte aciklanacagini dusunmustum ancak oyle olmadi. bakanligin alim sureci ile ilgili bilgisi / deneyimi olup paylasabilecek var mi? tesekkurler
-
Arkadaşlar her gün sisteme girip mülakat tarihleri açıklandı mı diye kontrol ediyordum. Kırmızı bir yazıyla "Sınava katılmaya hak kazandınız. Sınav tarihi 20 gün önce açıklanacaktır." diye bir yazı yazıyordu. Bugün o yazı kaybolmuş benim gibi bu durumu yaşayan başka biri oldu mu acaba?
-
@muhce evet bende de şu an gözükmüyor. Sadece başvuru yapılmış olarak gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum kazanılmış hakkımız sonuçta. Ancak neden mülakat hala yapılmıyor bilmiyorum, kurumla iletişime geçen veya bilgisi olan biri varsa yazarsa sevinirim.
-
evet tam da aynı şeyi gördüm bugün ve biraz endişelendim açıkçası.. demek ki rutin bi olay.. sıkıntı yok yani.
-
@fdl endişelenmemiz çok doğal ama bir sorun olduğunu sanmıyorum, sistemsel bir durumdur belki bilemiyorum da. Umarım bir an önce mülakat tarihi açıklanır da rahatlarız
-
ben ilgili birime iki kere ulasmaya calismama ragmen bir sonuc alamadim. ulasabilen veya duyumu olan var mi
-
@justinterrogate ben de aradım ilgi birime yönlendiriyorlar ama telefonu açan olmuyor. Bir haftadır durumda da bir değişiklik yok.
-
@muhce ara ara tekrar denedim ve evet dediginiz gibi ilgili birime aktarilinca acan olmuyor. sinir bozucu bir durum