Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar daha önce sınava giren varsa soru dağılımı hakkında bilgi verebilir mi?Daha çok hangi kanunlardan soru geliyo
-
Arkadaşlar bakanlığı aradığımızda yetkili kişi p23 p29 p39 puan türlerinden sadece bir tanesinde 60 geçmek yeterli demişti şu an başvuru yapınca puanınız yok diyor bir bilgisi olan var mı
-
Sistemde hata oldu galiba kabul ediyor bir tek puanı arkadaşlar özür dilerim
-
Yazılı özgeçmiş dediği el yazılı özgeçmiş mi yoksa hazır özgeçmişi jpege çevirip göndersek olur mu
-
başvuruyu nereden yaptınız arkadaşlar e devlete yönlendiriyor direkt
-
@mülkiyeli21 ilandaki linke tıklayınca yönlendiriyor. basvuru.gsb.gov.tr adresini yazarak deneyin hocam.
-
@cgzm şimdi oldu hocam çok teşekkürler
-
@delikupeli hocam ikiside kabul olur bence
-
Sınavı nerenin yapacağı hakkında bi ilan geldi mi?
-
Sabıka kaydı ile ilgili olanı nasıl yaptınız??
-
@theekonomist e-devletten alınıyor.
-
Arkadaşlar sağlık raporunu nasıl halledebilirim? Pandemi nedeniyle hastaneye gitmek istemiyorum.
-
sağlık raporu istemiyor diye biliyorum; beyan formu istemiyor mu? Ayrıca dilekçe şeklinde yazılıp sonra sisteme yüklenmeyecek mi? Sabıka kaydı, askerlik durum bilgisi ve sağlık beyan formu
-
@asimetri, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
e
beyan isteniyor sağlık raporu ve adli sicil kaydı için, el yazısıyla o kadar.
-
@filyasyoncu teşekkür ederim.
-
@asimetri dilekçe şeklinde el yazısıyla yazilmasi gerekiyor
-
@theekonomist Hocam ben word'de dilekçe düzenleyip imzalanacak, taratılıp yüklenecek şeklinde düşündüm. Emin misiniz el yazısı kısmından?
-
@cgzm emin değilim . Galiba dediğiniz gibi olacak
-
@cgzm BEN aynen bu şekilde yaptım başvurumu bitirip onayladım. el yada bilgisayar yazımı demiyor.
-
Saglik durumu ,adli sicil ve askerlik durumunu tek bir dilekce ile beyan etmemizde bir mahsur varmidir. Basvuruyu yapan arkadaslar ayri ayri dilekce mi yazdilar acaba?