Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@varol el yazısı demiyor ilanda sadece yazılı demiş
-
Merhaba arkadaşlar başvurular e-devletten oluyor sanırım, yönlendiriyor ama e-devletin içinde hangi kısımda olduğunu bulamadım yardımcı olabilir misiniz
-
@hakimehanımm basvuru.gsb.gov.tr girin oradan e-devlet girişine yönlendirileceksiniz. Giriş yaptıktan sonra başvuru sayfası açılacak.
-
Hocam ben ilan metnindeki linke tıklıyorum e-devlet girişe yönlendiriyor şifremi yazınca da öyle başvuru sayfası çıkmıyor. Acaba ilan metnine değil de başka bir yerden mi giriş yapmam lazım
-
@hakimehanımm biraz önceki yazımda ki linke tıklayın. Masaüstü bilgisayar olması gerekiyor. Telefondan kabul etmiyor sanırım.
-
Çok teşekkür ederim girebildim
-
@ilhannn00 telefondan masaüstü sitesi yapın oluyor
-
Puan eklemek isteyen varsa en azından tahminde bulunabiliriz. Özellikle üç puan türünden de puanı yüksek olanlar varsa sıralama için çok önemli.
@ilhannnn, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bazı P23-29-39 puanlarını derledim bakabilirsiniz. Benim merak ettiğim mesela P23 ü 90 olan birinin P29 uda yüksek olma ihtimali var mı çünkü böyle olursa sıralamada bir kişi daha sayılmamış olacak.
P23---88,7 sıralama 340
P23---89,7 sıralama 214
P23---90,2 sıralama 179
P23---91,4 sıralama 111P29---88,2 sıralama 202
P29---90,6 sıralama 89
P29---90,9 sıralama 72
P29---92,5 sıralama 37P39---88,1 sıralama 163
P39---89.0 sıralama 114 -
Fotoğrafı illa biyometrik mi yüklememiz gerekiyor
-
arkadaşlar merhaba,
ilgili yazılı beyanları taramak mı gerekiyor yoksa resmini çekip yüklesek oluyor mu ? -
@tomjoad https://dosya.co/94c75iz7s06l/gsb.doc.html
şöyle bir form hazırlayıp doldurdum. jpeg'e dönüştürdüm. İmzamı da foto çekip https:/ /pixlr.com/tr/ ile yapıştırdım imza kısmına. Sonra da parça parça yükledim. -
@onuktekin kardeşim eline sağlık güzel bir alt yapı olmuş. Lakin Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Daire Başkanlığına diyerek mi dilekçeyi yazmak gerekiyor yoksa direkt bakanlığa mı?
-
@roses Sınav ilanında öyle yazıyor. Başvuru sisteminde de öyle yazıyor sanırım.
-
@lion Çok önemsemedim önemseyeceklerini düşünmedim ondan böyle yazdım. Dediğin gibi daha iyi olabilir aslında.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
eline sağlık dostum çok şık olmuş benim gibi kötü yazısı olan biri için. İmzayı ekleme konusunu nasıl yapacağız verdiğin linkten mi
-
@tomjoad Dostum imzanızı beyaz bir kağıda atın fotoğrafını çekip telefon uygulaması ya da paylaştığım siteden imza kısmına yapıştırın. Gerekirse sonra çıktı alır imzalarsanız nasıl olsa.
-
Hocam ben rapor falan eklemedim direk beyanımı bildirdim. Mesela askerliğim tecillidir, sağlık engelim yoktur gibi yazılı beyanımı belirttim dilekçe şeklinde. Bir sorun olur mu acaba ?
-
@ilhannn00 Rapor istemiyor ki zaten. Beyan yeterli.
-
KİK uzman yardımcılığı İİBF 90,9 ile kapatmış. 100 kişi girecek 4 puan türü içinde P23 te var. GSB uzman yardımcılığı 3 puan türü 200 kişi sınava girecek. İnşallah burası daha düşük kapatır.
-
Kpss sonuc belgem 2 sayfa şeklinde oldu kod 2. sayfada görünüyor. İkisini de yükledim bir sıkıntı olur mu acaba