Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@rmznsymn ilan metninde el yazisi ile yazilip imzalanacak jpeg formatinda sisteme yüklenecek diyor
-
Ayrı ayrı yazın hocam. İnternete yazınca dilekçe örnekleri çıkıyor zaten
-
@theekonomist @varol telefon ettim. hepsi tek dilekçe olursa daha iyi olur, yazıp imzalamaniz yeterli denildi.
-
@asimetri Teşekkür ederim .
-
87,06 ile başvuru yaptım ama gelir mi sizce arkadaşlar?
-
@theekonomist rica ederim. ben bir şey sormak istiyorum. ÖSYM sonuç belgesi pdf şeklinde jpg nasıl dönüştüreceğim?
-
@asimetri google a "pdf to jpg" yazın . çıkan sitelerin birinden çevirebilirsiniz hocam
-
@asimetri ben genelde barkod görülecek şekilde ss çekiyorum .
-
Tesekkur ederim basvuru ekraninda ayri ayri yazilacagini belirtmis, hazirlayip tekrar yükleyeceğim.
-
@theekonomist ss görüntüsüde var. @bytheodoras teşekkürler.
Hangisini önerirsiniz?
-
@asimetri doğrulama kodu ve barkod görünüyorsa onu yüklenen yeterli olur
-
@asimetri ss de olur ama çözünürlük biraz düşüyor. dediğim gibi yaparsanız daha kaliteli olur
-
Arkadaşlar cv için hangi siteden hazırlamayı önerirsiniz
-
@happy-0 azıcık kodlarla oynamayı seviyorsanız "overleaf", aslında kodlarla işiniz yok ama şablonları kendinize göre değiştirmek isterseniz gerekli
-
Ben tek dilekçe ile el yazısıyla yazdım. Tarattım ve sisteme yükleyeceğim. Tek dilekçe içinde sağlık engelim olmadığını askerliğimin tecilli olduğunu ve adli sicil kaydımın olmadığını belirttim. Bazı hocalarımız burada sağlık raporundan falan bahsediyor e devletten bahsediyor ben mi yanlış yaptim acaba ? İlan metninde yazılı beyanla dilekçede belirtilecek diyor sadece.
-
fotoğraf kesin biyometrik olacak di mi arkadaşlar
-
@asimetri hocam tesekkur ederim ilginiz icin. Basvuru ekraninda ayri ayri yukleyin yazin gibi bir ifade gordugum icin tek tek yazdim. Gerci mantikli olan tek dilekce ile halletmek. Ama riske atmim dedim yinede.
-
@asimetri
ben şahsen web sitelerine veri yükleme taraftarı değilim. küçük boyutlu çevrimdışı bir dönüştürücü program ile halledebilirsiniz. -
@morpheus
tavsiye edebileceğiniz bir program var mı hocam? ya da kullandığınız? -
@duha
ben aşağıya linkini bıraktığım microsoft store'daki windows 10 masaüstü uygulamasını kullanıyorum. windows 8 ve aşağı sürümler kullanıyor iseniz tarayıcınızda "pdf to jpg for pc" diye aratıp karşınıza çıkan herhangi bir programı indirip virüs taramasından geçirdikten sonra kurulumunu yapıp kullanabilirsiniz.
bağlantı metni