Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@ilhannn00 87.3 şansı var mı sizce
-
@roses
sonuç belgenizi ösym sitesinden yazdırırken veya kaydederken ekrana gelen ayarlar penceresinde ölçeklendirme seçeneklerinden %90-%95 oranını seçin tek sayfa olarak görünecektir. -
@maveraünnehr35 Hocam ben 88,2 ile kara kara düşünüyorum. İnşallah hepimizi mutlu edecek bir sıralama olur. Dua edelim de yüksek puanı olupta sınava girmeyecek olanlar başvuru yapmasın.
-
@ilhannn00 size gelebilir kik minvalinde incelersek ve atanmış arkadaşların duyarlı olması gerekir eğer bu kurum hayallerinde yoksa, istiyorlarsa tabi ki başvurup girmek en doğal hakları
-
Arkadaşlar Cvyi buradaki gibi düz yazı şeklinde mi yaptınız yoksa cv hazırlama sitelerinden mi
https://www.tercihiniyap.net/m/haber/kamu-kurumlarina-basvuruda-ozgecmis-nasil-hazirlanmalidir-h1327.html -
özgeçmiş elle mi yazılacak yoksa pcden yapsak oluyor mu
-
@abbaskara Farketmiyor
-
Arkadaşlar gkgy kısımındaki bilgisayar programları vs konusu ile alakalı PDF şeklinde bir not vs edinebilen var mıdır?
-
Borçlarda ve cezada özel hükümler olacak mı bilgisi olan var mı?
-
@pijamalıhakim ilanda "6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu" diyerek genel ve özel ayrımı yapmamışlar. Dolayısıyla çıkabilir. Zaten borçlar geneli bitirdikten sonra özelde bir noktaya kadar kendiliğinden çözülüyor. Yine de o kadar konunun içerisinde özel soracaklarını düşünmüyorum. Fikrimce aynı şey ceza için de geçerli.
-
@platypus bende öyle düşünüyorum özele sıra gelmez çünkü konu dağılımı çok geniş bir sınav olacak
-
sınava p29'dan branş sıralamam 6 olmasına rağmen girmeyi düşünmüyorum bir yandan başvursam mı diye iç geçiriyorum ancak çalışmazsam baskasının hakkına da girmek istemiyorum zira konular o kadar geniş ki hangi birine calıssam bilemiyorum
-
@hpolitics
aynı durumdayım hocam. -
Lütfen ciddi hazırlanmayacak arkadaşlar başvuru yapmasın rica ediyoruz...
-
sınav tarihini göremedim ilanda sanırım gözümden kactı bilen yazabilir mi
-
@hpolitics puanınız kaç
-
@hpolitics sınav tarihi yazmıyor sonradan belirleyecekler demekki
-
Arkadaşlar duyarlı davranalım lütfen sınava girmeyecek olan başvurmasın ticaret müfettişliği sınavındaki gibi bir durum olmasın yayabildiğimiz kadar da yaymaya çalışalım
-
dostlar iibf bölümünün 85 puan altına düşme ihtimali var mıdır sizce?
-
Arkadaşlar mikro makro iktisat ve maliye konularından çok detaylı soru mu gelir yoksa genel hatlarıyla mı