Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@prime1793 kaç puanla kapattı acaba ?
-
@asım-us Şu an 70i geçen herkes başarılı sayılmış sanırım mülakata hak kazananlar tekrar ilan edilecek
-
Acaba itiraz edilmemiş haliyle mi mülakata kalanlara başarılı yazılıyor. Tam da sevinmiştim mülakata kaldım diye
-
Kaç puan aldınız arkadaşlar beklediğinin üstünde alan var mı ona göre anlayabiliriz taban puanı
-
33D 17Y → başarısız
-
Benim de olmamis. Kazananlari once tebrik ederim sonra Allahtan sabir dilerim, insan issizlikte gunleri birak saatleri bile sayiyor, kurum buna ragmen 50 soruluk test sinavini 1.5 ayda aciklayip (380 lira giris ucretinden bahsetmiyorum bile) mulakata kalacaklari en erken 24 mayistan sonra aciklayacagini soyluyor daha sonra listeden sonra mulakatlarin yapilmasi, sonucu derken agustosu bulacak gibi neyse uzatmayalim kazananlari tebrik ederim
-
31d 19y başarısız. Bir de sınırdayım diyordum soruları gördükten sonra bu sınavın olduğu gün btk sınavına da girmiştim. 2 de 1.
-
Benim sonucun bekledigim gibi 37 doğru 13 yanlış. Başarılı.
-
@yakup-cemil şimdi bu başarılı yazması mülakata kaldığımız anlamına geliyor mu yoksa barajı geçtiğimiz için mi?
-
@pijamalıhakim elbette net bilgiyi sınav merkezinden ya da bakanlıktan öğreniriz fakat zannımca başarılı ifadesi mülakata hak kazananlar için yazılmış.
-
Arkadaşlar 2. Gruptan 40 kişi dolmuş mudur? Dolmadıysa itiraz süreci sonrası barajı çekme durumları söz konusu olabilir mi? Yoksa o defter başarısız ibaresinden sonra kapanmış mıdır?
-
@yakup-cemil sadece baraj için yazılmışsa çok gereksiz gerçekten inş mülkat içindir
-
sizi üzmek istemem ancak yazılı sınav için başarılı olma şartı 70 puan almaktır ve başarılı olmak sözlü sınava çağrılmak için bir hak teşkil etmiyor.Kaynak: 22 Şubat tarihinde yazan duyuru
-
@ata-kan hocam üzülmem çok şükür. Geçen sene BTK sınavında da başarı şartı olarak 70 baraj belirlenmiş ve kontenjan dolmayınca baraj düşürülmüş. Bunun için itiraz sonrası mı acaba beklenmiş olabilir diye sormuştum. Hayırlısı olsun hakkımızda tabi ki.
-
Başarılı olanları tebrik ederim. Sanırım kesin olmayan başarı listesi bu. Daha sonra kesin mülakat listesi vs açıklanacak. Geçen seneki süreçte öyle olmuştu herhalde. Yinede net olması için 35 doğru yapanlarda da başarılı yazıyor mu acaba? 70 alan herkes başarılı mı sayılmış. Gerçektende 2 iş yaparlarsa saçma ur. 40 kişiyi sıralayıp başarılı yazmaları gerekiyor.
-
Bu sınav için söyleyecek bir şey gerçekten bulamıyorum. Sınavı 1.5 ay sonra açıklıyorlar. Sonuç başarılı yazıyor ama neye göre başarılı olduğu belli değil. Mülakata kimler çağrılacak o da belli değil. Sınav sürecini yaklaşık 6 7 aya yaymışlar ne olacak nasıl olacak o dahi belli değil. Hani ancak şunu söyleyebilirim "Derdimizin olmadığı gün komşunun eşeği kuyruksuz sıpa doğurur."
-
@yakup-cemil kardeşim büyük ihtimal mülakata kalırsın diye düşünüyorum. Lakin 35 doğruda da kapatmayacağı kanaatindeyim. En düşük 36/37 yapan 40 kişinin içinde olur zannımca. Şu itiraz süresi bir geçsin. Veyahut yarın anakara üniversitesini arayıp net olarak sorulabilir. Kesin liste bu mu değil mi diye.
-
@lion Eyvallah kıymetli kardeşim. mülakata kalırız belki de kalamayiz fakat bu bürokrasi gerçekten yoruyor insanı.
-
GSB sınav ve eğitim hizmetleriniz aradim. Ilgili beyefendinin de kafası karışık önce basarili, başarısız ya da sıralamaya kalamadınız gibi yazı yazar dedi sonra da 70 puanı geçen başarılı sayılır ve simav sonucunun Başarılı yazılması sözlü mülakata hak kazandınız anlamına gelmemektedir dedi. Itiraz süreci olacak soru iptali vs. Durumu varsa onlar incelenip bize gönderilecek ilk 40 kişiyi biz yayınlayacağız dedi.. fakat benim anlamadığım şu oldu ilgili beyefendi önce taban 70 puan olmuştur derken sonra 70 puanı geçen başarılı yazılır ama belki de sıralamaya girememiştir dedi. Velhasıl itiraz süreci tamamlanınca liste aciklanacakmis
-
Yazılıyı geçen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Zor bir sınavdı. Mülakata kalmak hakkınızdır. Herkese başarılar dilerim.